Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Η Μεϊμαρίδη, το λευκό σκουπίδι και το ξεκαρδιστικό αυτογκόλ Μητσοτάκη

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Η Μεϊμαρίδη, το λευκό σκουπίδι και το ξεκαρδιστικό αυτογκόλ Μητσοτάκη

Η Έλενα Ακρίτα στο 7ο επεισόδιο του Podcast αναρωτιέται γιατί η Μάρα Μεϊμαρίδη, είχε απορίες για την καταγωγή του Σαντικάι, μας θυμίζει ότι το 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι είχε όνομα και δίνει μια συμβουλή στον πρωθυπουργό.


Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

ADVERTISING

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα ξεκαρδίζεται με το παράδειγμα του brain gain που έφερε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα, μιλά με συγκίνηση για την 8χρονη Όλγα που έχασε τη ζωή της σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι και την αδιαφορία αυτών που την έβλεπαν να πεθαίνει και δεν έκαναν τίποτα. Εξοργίζεται με τη Μάρα Μεϊμαρίδη και τις απορίες της για τον Σαντικάι και μας καλεί να αφήσουμε ήσυχους τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τι θα ακούσεις στο έβδομο επεισόδιο του Podcast:

*Οι λεπροί της κοινωνικής Σπιναλόγκας είναι σπόροι. Και θα πιάσουν και θα πετάξουν κλαδιά

*Η Μάρα Μεϊμαρίδη με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις απασχολεί τα ΜΜΕ για όλους τους λάθος λόγους

*Γιατί να ρωτήσει η Μάρα Μεϊμαρίδη τι ράτσα είναι και ότιδήποτε άλλο ο Σαντικάι; Ποιο συμπέρασμα έβγαλε. Ακόμα και η απολογία της ήταν της κακιάς ώρας.

*Οι αντιφεμινιστικές σας απόψεις επιβεβαιώνονται όταν μέχρι και σήμερα δίνετε ξόρκια και βότανα στις γυναίκες.

*Όλγα τη λέγανε. Ήταν ένα κορίτσι 8 ετών. Ούτε γυφτάκι, ούτε τσιγγανάκι.

*Μία ώρα και δεκα λεπτά υπέφερε το παιδί και κανένας δεν πήγε να βοηθήσει. Αν ήταν κατάξανθο και με μπλε ματάκια θα πήγαιναν να το σώσουν;

*Ο ρατσιστής είναι ένα λευκό σπουπίδι. Τι σημαίνει είμαι "ρατσιστής". Σημαίνει δεν είμαι τίποτα άλλο σε αυτή τη ζωή.

*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε ως υπόδειγμα νέου που επέστρεψε στη χώρα, ένα παιδί που έφυγε για σπουδές στην Αμερική και γύρισε στον τόπο καταγωγής του. Το θέμα είναι πώς θα φέρουμε πίσω τους νέους που δεν έχουν μπαμπά καραμεγάλο βιομήχανο.

*Μπορείτε να αφήσετε ήσυχους τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη; Τι σας νοιάζει τι κάνει ο άλλος στη ζωή του; Αφήστε τους ανθρώπους να χαρούν τον έρωτά τους.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλενα Ακρίτα Podcast, Έλενα Ακρίτα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δέσποινα Βανδή
SHARE:

24Media Network