Κερατσίνι: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια της 8χρονης Όλγας

Διαμαρτυρία έξω από την πόρτα του εργοστασίου που βρέθηκε νεκρή η 8χρονη Όλγα
Διαμαρτυρία έξω από την πόρτα του εργοστασίου που βρέθηκε νεκρή η 8χρονη Όλγα EUROKINISSI

Η οικογένεια της 8χρονης που έχασε τη ζωή της στο Κερατσίνι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αίτημα στην Εισαγγελία για άρση του βιντεοληπτικού υλικού.

Η υπόθεση της 8χρονης Όλγας που έχασε τη ζωή της και η τραγική αδιαφορία όσων την προσπέρασαν έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ διεκδικεί άρση απορρήτου του βιντεοληπτικού υλικού, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος έδινε τις εντολές που συνέβαλλαν στην τραγική κατάληξη. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης μίλησε στον ANT1.

"Εμείς κάναμε πραγματικά ό,τι υπάρχει για να βοηθήσουμε τις εισαγγελικές αρχές να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να αποδώσουν δικαιοσύνη. Τα νεότερα στοιχεία θα προκύψουν με τα αιτήματα τα οποία κάναμε. Το πρώτο ήταν μήνυση κατά παντός υπεύθυνου.

ADVERTISING

Στο βιντεοληπτικό υλικό βλέπουμε ότι οι δράστες μιλούν συνεχώς στο κινητό. Λένε και οι ίδιοι ότι κάποιοι τους έδιναν εντολές. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι ήταν και τι τους είπαν. Ποιοι ήταν αυτοί που είπαν κλείστε το εργοστάσιο και φύγετε όπως είστε, μην πλησιάζετε. Θέλουμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου όλων των υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη, του σταθερού του εργοστασίου, τα υπηρεσιακά τηλέφωνα, όλες τις συνομιλίες".

"Όταν βλέπουμε τον δράστη να κλοτσάει την Όλγα απέναντι βρίσκεται ένα μαύρο αυτοκίνητο με αλάρμ, σταματημένο σε εθνική οδό. Έρχεται στο αντίθετο ρεύμα μια μηχανή και σταματάει κι αυτή. Βλέπουμε να βρίσκονται απέναντι και υποθέτουμε ότι συνομιλούν, γιατί όταν φεύγουν το αμάξι και η μηχανή, ο συγκεκριμένος δράστης τρέχει στο εσωτερικό του εργοστασίου και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε".

Κανένας δεν πήγε πάνω από την Όλγα να πιάσει τον παλμό της να δει αν ζει. Τι έκαναν; Την κλότσισαν."

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network