Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η τρανς γυναίκα, ο παπάς που κρύβει τον Θεό και η Θεοδώρα Σουφχάρα

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η τρανς γυναίκα, ο παπάς που κρύβει τον Θεό και η Θεοδώρα Σουφχάρα
SOOC, ENVATO, ISTOCK - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 27ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για το φρικτό περιστατικό στην Καλλιθέα, όπου παπάς έδιωξε τρανς γυναίκα από συσσίτιο. Θυμίζει την ιστορία της Θεοδώρας Σουφχάρα και ζητά από όλες τις κοριτσάρες να φορέσουν κόκκινο κραγιόν αυτό το Πάσχα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 27ο επεισόδιο του Podcast:

Ένας παπάς ο Θεός να τον κάνει στην Καλλιθέα έδιωξε από το συσσίτιο των απόρων μία τρανς γυναίκα. Αυτό έγινε την εβδομάδα της αγάπης, την εβδομάδα της προσφοράς. Αν ήταν παρών σε αυτή τη σκηνή ο Ιησούς Χριστός δεν θα έδιωχνε την τρανς γυναίκα αλλά τον παπά που ξεφτίλισε το όνομά Του.

Βλέπω που μερικές κυρίες να βγάζουν λάδι τον Μάνο Δασκαλάκη, επειδή είναι όμορφος. Το ίδιο είχαν κάνει και με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Θεοδώρα Σουφχάρα, που κατηγορήθηκε για φόνους και για παιδοκτονία, αθωώθηκε αλλά τη δικαίωσή της από την κοινωνία δεν τη βρήκε ποτέ. Ο διασυρμός της ήταν μεγαλύτερος από τις αθωωτικές αποφάσεις. Η ιστορία αυτή δεν έχει σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δεν ξέρεις τι ανάγκη για αγάπη έχει ο κάθε άνθρωπος και τι δίψα για συντροφικότητα και αυτό τον εξαναγκάζει κατά κάποιον τρόπο να εξαγοράζει αυτή την αγάπη.

Με επηρεάζει η Μεγάλη Βδομάδα, διότι ο Χριστός ήταν η μεγαλύτερη προσωπικότητα που περπάτησε σε αυτή τη γη και ίσως ο μεγαλύτερος επαναστάτης

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα