Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Μια νύχτα για το νερό, η βιλάρα και οι “γαλάζιοι” επιβάτες του τρένου

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Μια νύχτα για το νερό, η βιλάρα και οι “γαλάζιοι” επιβάτες του τρένου

Η Έλενα Ακρίτα στο 72ο επεισόδιο του Podcast, μιλά για το θέατρο των στελεχών της ΝΔ στα τρένα, την άγνωστη βίλα στην Τήνο και μια νύχτα στη Θεσσαλονίκη που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 72ο επεισόδιο του Podcast:

Βάλανε τους δικούς τους, κάτι βαφτιστήρια νεοδημοκράτες και κάνανε ότι είναι επιβάτες, τώρα που έγινε η επανεκκίνηση των δρομολογίων. Η απόλυτη ξεφτίλα.

Η βίλα στην Τήνο έριξε πάλι τον πρωθυπουργό από τα σύννεφα. Δεν ήξερε τίποτα

Μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Τη νύχτα μιας σπουδαίας συναυλίας στη Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα