Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο νταβατζής του Κολωνού, οι 213 και οι πεφτοσυννεφάκηδες

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο νταβατζής του Κολωνού, οι 213 και οι πεφτοσυννεφάκηδες

Η Έλενα Ακρίτα στο 47ο επεισόδιο του Podcast αναρωτιέται σε ποια κοινωνία ζουν όσοι πέφτουν από τα σύννεφα, κάθε φορά που αποκαλύπτεται η δράση ενός παιδοβιαστή στην Ελλάδα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 47ο επεισόδιο του Podcast:

*Διάβασα για την το φαινόμενο της “ήσυχης παραίτησης”. Δεν είναι η παραίτηση από τη δουλειά σου. Είναι ότι κάνεις μόνο τη δουλειά σου στο οκτάωρο που σου αναλογεί και έχεις χρόνο και για σένα.

*Ρε παιδιά κάθε φορά που εμφανίζεται ένας παιδοβιαστής, πέφτετε από τα σύννεφα; Σε ποια κοινωνία αλήθεια μεγαλώσατε;

*Όσο πέφτουμε από τα σύννεφα, είμαστε όλοι ένοχοι.

*Οι 213 που ήθελαν να πληρώσουν τον μαστροπό του Κολωνού, δεν ήταν “πελάτες” ήταν παιδοβιαστές.

*Οι δημοσιογράφοι που διαπομπεύουν το όποιο μικρό παιδάκι, πρέπει η ΕΣΗΕΑ να τους αφαιρέσει τη δημοσιογραφική ταυτότητα για πάντα.

*Όποιος κοριτσάρες μου σας πει “unfuckable” να του κλείσετε την πόρτα στα μούτρα και να κοιτάξετε πώς είναι αυτός. Είναι ο Μπέκαμ στα νιάτα του;

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα