Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο real estate Τράγκας, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η γίδα στην πλάτη του Πατούλη

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο real estate Τράγκας, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η γίδα στην πλάτη του Πατούλη

Η Έλενα Ακρίτα στο 23ο επεισόδιο του Podcast, αναρωτιέται για το μέγεθος της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, εύχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη και ο Γιώργος Πατούλης, αντί να ωρύεται να απαντήσει για το διδακτορικό του.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 23ο επεισόδιο του Podcast:

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν τελικά ο αυτοκράτορας του real estate, ο οποίος άφησε πάρα πολλούς δημοσιογράφους απλήρωτους.

Δεν ξέρω αν είναι άρρωστος ή όχι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αν είναι άρρωστος πραγματικά, να γίνει γρήγορα καλά και να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη, όπως πρέπει.

Η κατάσταση με τον κορονοϊό πάει από το κακό στο χειρότερο και η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της που εμείς οι πολίτες δεν ασχολούμαστε καν με το θέμα. Είμαι πολύ αντίθετη. Πρέπει να δείχνουμε τα πιστοποιητικά, πρέπει να φοράμε τις μάσκες, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα.

Στην “Τούρτα της μαμάς”, την πετυχημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1, δύο άνδρες φιλήθηκαν στο στόμα. Βρε τι ήταν να μας συμβεί αυτή η τραγωδία;  Έγινε μέχρι και hashtag #ΕΡΤ_ανωμαλοι. ΈΡΤ Ανώμαλοι είναι το μάτι σας αγαπούλες μου.

Χαίρομαι που ο Πατούλης, είναι Περιφερειάρχης και ασχολείται περισσότερο με αυτό παρά με την ιατρική επιστήμη.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα