Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα χαμένα αυτονόητα και ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει τον Φουρθιώτη

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα χαμένα αυτονόητα και ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει τον Φουρθιώτη

Η Έλενα Ακρίτα στο 16ο Podcast της, μιλά για τα αυτονόητα που μας στέρησε η πανδημία, το καταφύγιο της παιδικής ηλικίας και την υπόθεση Φουρθιώτης, που του στέλνει SMS το μισό υπουργικό συμβούλιο.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, αναπολεί τα παιδικά της χρόνια και την αιώνια λιακάδα τους, νοσταλγεί τα αυτονόητα που μας στέρησε η πανδημία και αναρωτιέται πώς γίνεται ο πρωθυπουργός να κάνει ότι δεν ξέρει τον Μένιο Φουρθιώτη, που αντάλλασσε SMS με το μισό του υπουργικό του συμβούλιο.

Τι θα ακούσεις στο 16ο επεισόδιο του Podcast:

Ξέρετε τι μου λείπει πιο πολύ από όλα στην πανδημία; Το αυτονόητο. Οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Ακομα και το να πας σινεμά είναι πια μια ολόκληρη διαδικασία.

Μου λείπει να αγκαλιάζω αυτούς που αγαπώ. Το άγγιγμα. Το να μην προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον πίσω από τις μάσκες.

Πήγαμε στο σινεμά με την ξαδέρφη μου τη Μαρία να δούμε και λίγο κόσμο. Ποιον κόσμο; Έξι άτομα μουτρωμένα ήμασταν όλοι και όλοι.

Ελευθέρωσαν τα ωράρια για την πανδημία, γιατί τα έκαναν σκ….α με τα χιόνια. Η λογική της κυβέρνησης είναι χωρίζεις και σου φτιάχνουν γιουβαρλάκια να ξεχαστείς.

Λέει ο πρωθυπουργός στον ΣΥΡΙΖΑ “αγκαλιάζεστε με τον υπόκοσμο”. Και δεν εννοεί τον Φουρθιώτη, εννοεί τον Βαξεβάνη και την Παπαδάκου. Και μάλιστα το κάνει τη μέρα που ο Φουρθιώτης βγάζει στη φόρα της κάτω γης τα χώματα.

Βλέπουμε καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο Γεραπετρίτης να αντιμετωπίζει τον Φουρθιώτη με φράσεις “συγγνώμη”, “δεν σας πήρα” και τέτοια.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, θέλω να πάω στη μαμά μου στην κάμαρά μου την παιδική. Στα όνειρά μου βλέπω μια λιακάδα ολόλαμπρη, συνυφασμένη με τα παιδικά μου χρόνια.

Ο Λούκας Γιώρκας, δήλωσε ότι η εκκλησία και ο Θεός τον βοήθησαν να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού. Σίγουρα η πίστη είναι καλό εφόδιο, όμως δεν είναι δυνατόν να περνάει το μήνυμα ότι αυτός που πάσχει απο διαταραχή, θα του περάσει στην εκκλησία. Χρειάζεται ειδικός.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα