Μυρίζει ακόμα τσιγαρίλα στο Μαξίμου;

Μυρίζει ακόμα τσιγαρίλα στο Μαξίμου;
Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου Eurokinissi

Η αργοκίνητη Δικαιοσύνη, ευτυχώς κινήθηκε γρήγορα και θα μάθουμε επιτέλους την αλήθεια για "τον χασισοκαπνό" και τους "χαρούμενους ανταποκριτές".

Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Η ελληνική Δικαιοσύνη, που έχει ως δευτέρα φύση την αργοπορία και την καθυστέρηση, έδρασε άμεσα και γρήγορα σε ένα ζήτημα υψίστης εθνικής σημασίας.

Διεξάγει έρευνα για το αν επί ΣΥΡΙΖΑ, γινόταν… χρήση χασίς στο Μαξίμου. Τη βαρυσήμαντη καταγγελία είχε κάνει ο βουλευτής Μπαμπης Παπαδημητρίου, συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, υπό την επήρεια της μέθης της νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου.

Σχολιάζοντας ένα δημοσίευμα της Liberation, ο κ. Παπαδημητρίου είχε πει τα εξής:

“Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται”.

Ο κ. Παπαδημητρίου, έδινε συνέχεια στο “ρουλεμάν” δημοσιευμάτων, που έκαναν λόγο για “τσιγαρίλα και κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου”.

Αυτού του επιπέδου οι δηλώσεις, τα δημοσιεύματα και η άοκνη προπαγάνδα στα Social Media, υπηρετούσε τη λογική του ότι στη Δημοκρατία η Ελλάδα, έχει ιδιοκτήτες που δεν γίνεται να μην έχουν την εξουσία. Είναι στη λογική της μη παράδοσης-παραλαβής Σαμαρά στον Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015.

Οι κατσαπλιάδες, που δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στο Μαξίμου, έτρωγαν σουβλάκια, έβαζαν τα πόδια πάνω στα ακριβά τραπέζια και κάπνιζαν τσιγάρα και όχι μόνο, εν ώρα υπηρεσίας.

Η ασέβεια προς την προηγούμενη κυβέρνηση ως θεσμό και όχι ως πολιτικό αντίπαλο, η ασέβεια προς τη Liberation και προς τους ξένους ανταποκριτές ήταν προφανής και τα όσα είχε πει ο κ. Παπαδημητρίου είχαν αντιμετωπιστεί όπως έπρεπε. Με χλεύη και στη συνέχεια με την αναμενόμενη λήθη.

Έρχεται όμως τώρα η Δικαιοσύνη να “νομιμοποιήσει” μια απίθανη μπουρδολογία μετατρέποντας τη σε αντικείμενο προς έρευνα, είτε αυτεπάγγελτη, είτε μετά από σχετική αναφορά.

Είναι σίγουρα μια πολύ θετική εξέλιξη, διότι θα μάθουμε επιτέλους αν οι αίθουσες του Μαξίμου έχουν πια αεριστεί επαρκώς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα