Η δημοσιογράφος της Liberation απαντά για το “χασίς και την πλέμπα” του Παπαδημητρίου: Γελοίος και υστερικός λόγος

Η δημοσιογράφος της Liberation απαντά για το “χασίς και την πλέμπα” του Παπαδημητρίου: Γελοίος και υστερικός λόγος
O δημοσιογράφος της Liberation Μαρία Μαλαγαρδή

Η Μαρία Μαλαγαρδή δημοσιογράφος της γαλλικής εφημερίδας, που υπέγραψε το σχετικό ρεπορτάζ, απαντά μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88.6, για όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου. 

Ο τίτλος της εφημερίδας, δεν είχε στόχο να προσβάλει, είναι το στυλ των τίτλων που βάζουμε” είπε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 μας η Μαρία Μαλαγαρδή δημοσιογράφος της Liberation που καλύπτει ελληνικά θέματα και η οποία υπέγραψε το ρεπορτάζ που στηλίτευσε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, κάνοντας λόγο για “πλέμπα δημοσιογράφων” που έγραφαν υπό την επήρεια των καπνών από χασίς που κάπνιζαν στο Μαξίμου.

Όπως σημείωσε, στο ρεπορτάζ της περιέγραψε μια κατάσταση για την επιστροφή της οικογένειας Μητσοτάκη και σε καμία περίπτωση δεν είχε στόχο να προσβάλει κανέναν.

“Ο κ. Παπαδημητρίου έχει ζήσει στη Γαλλία και θα έπρεπε να ξέρει τους τίτλους που βάζει η εφημερίδα”, συμπλήρωσε, ενώ σχολιάζοντας τα περι σπουδαιότητας της εφημερίδας, που επικαλέστηκε ο βουλευτής, είπε: “Ποιος είναι σπουδαίος και ποιος όχι, θα το αφήσουμε. Ο κ. Παπαδημητρίου δεν είναι γνωστός έξω από την Ελλάδα, σε αντίθεση με τη “Liberation””.

Η κ. Μαλαγαρδή συνέχισε λέγοντας οτι τα σχόλιά του είναι εκτός θέματος. “Δεν έχω πατήσει ποτέ στο Μαξίμου και κάναμε πολλές κριτικές στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως για το προσφυγικό. Είναι υστερία όλο αυτό και μάλιστα πολύ χαμηλού επιπέδου που κάνει κακό στην εικόνα της Ελλάδας. Ο κ. Παπαδημητρίου είναι πλέον βουλευτής και δεν θα έπρεπε να μιλάει έτσι για τα ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης και γενικά θα έπρεπε να προσέχει. Καλύτερα να κρατήσει μια ήρεμη στάση από εδώ και στο εξής που είναι και βουλευτής” πρόσθεσε. 

Για την δημοσιογράφο της Liberation, “αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αλλάξει την εικόνα του κόμματός του χωρίς αλαζονεία, αυτό είναι μια λάθος κατεύθυνση. Είτε έκανε λάθος είτε πέταξε λάσπη, σίγουρα οι αναφορές Παπαδημητρίου είναι χαμηλού επιπέδου. Δεν πρέπει να πέφτει η συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο, είναι κρίμα για την Ελλάδα”.

Η κ. Μαλαγαρδή χαρακτήρισε επίσης “γελοίο όλο αυτό για τα χασίσια”, ενώ συμπλήρωσε ότι “το άρθρο δεν είναι σίγουρο οτι ευχαρίστησε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μιλάμε για τη μεσαία τάξη που την έπνιξαν οι φόροι κι ο Τσίπρας δεν κράτησε τις υποσχέσεις του”.

“Ο δημοσιογράφος δεν είναι για να κάνει φίλους” συμπλήρωσε “αλλά για να περιγράφει την κατάσταση. Επειδή ο κ. Παπαδημητρίου μιλάει καλά γαλλικά, θα διάβασε όλο το άρθρο και δεν θα του άρεσαν κάποια κομμάτια που αναφέρονταν στον ΣΚΑΙ”.

Κατά την κα Μαλαγαρδή, ο λόγος του ήταν χοντρός και υστερικός και δεν μας πληγώνει, “όσο πληγώνει τον ίδιο”.

Για τα επικριτικά σχόλια εκ μέρους του βουλευτή εναντίον της εφημερίδας είπε οτι πρόκειται για μια εφημερίδα με μεγάλη ιστορία κι αν δεν την εκτιμά ο κ. Παπαδημητρίου, είναι δικαίωμά του. “Είναι σαν να έλεγα εγώ “σιγά ποιος νοιάζεται για την Καθημερινή”, που είναι μια ιστορική εφημερίδα”.

“Αν ο κ. Μητσοτάκης πετύχει στη δουλειά του θα είμαστε οι πρώτοι που θα το γράψουμε” συμπλήρωσε ενώ απέρριψε προτάσεις που δέχθηκε να κινηθεί νομικά εναντίον του λέγοντας οτι “ίσως να μην έχει καταλάβει οτι δεν είναι πια δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ αλλά βουλευτής και πρέπει να προσέχει. Τι να πάω στη δικαιοσύνη, προς Θεού… ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα