Ο εκκωφαντικός απόηχος των εκλογών

Ο εκκωφαντικός απόηχος των εκλογών
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε γιατί στις επικείμενες νέες εκλογές θα πρέπει να αξιολογηθούν και τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής

Συνήθως όταν αναφερόμαστε σε απόηχο, εννοούμε όταν κάτι θετικό, η, αρνητικό πλανάται στον αέρα και του δίνουμε νόημα.

Επειδή σαν φυλή πάντα πρωτοτυπούμε καταφέραμε τον απόηχο να τον μετατρέψουμε σε ήχο που διαπερνά τα πάντα. Στον κύριο Τσίπρα, δόθηκε μια υψίστης σημασίας ευκαιρία να αποδείξει, ότι καλά έκαναν και τον εμπιστεύτηκαν όσοι τον ψήφισαν.

Αλλά όχι, αντί να την αρπάξει και να κάνει τα λόγια έργα, εντός και εκτός της Ελλάδας, προτίμησε να θέσει εαυτόν εκτός κυβέρνησης, με απώτερο σκοπό, με την στάση του αυτή, να μεγαλώσει τα ποσοστά του για τις επόμενες εκλογές.

Ευθυνοφοβία ;;;;; Μπορεί, αλλιώς δεν εξηγείται, η, μήπως πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι του, όχι μόνο θα τον εμπιστευτούν πάλι, αλλά και θα αυξηθούν; Mα δεν είναι χαχόλοι αυτοί που τον ψήφισαν, δεν μπορεί με τέτοια ευκολία να μεταφράζει μια ψήφο διαμαρτυρίας, σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Κριτικάρει τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα, για τρομοκρατία και διασπορά φοβικών φημών, όταν εκείνος, έχοντας την δύναμη του εκλογικού αποτελέσματος στα χέρια του, αντί να την διαχειριστεί και να μας αποδείξει ότι είναι σε θέση να πολεμήσει για το καλό του Λαού, μας κάνει μαθήματα αριθμητικών πράξεων, προσθέτοντας τις έδρες και όχι τα ποσοστά των αποτελεσμάτων.

Ντροπή……

Σήμερα, που ακόμα και στην Ευρώπη τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν (εκλογές στην Γαλλία,  δυσάρεστες εσωτερικές εκλογές για το κόμμα της κυρίας Μέρκελ στη Γερμανία ), τώρα, που επιτέλους οι δικοί μας αρχηγοί κομμάτων, βρίσκονται σε κάποια συνεννόηση, η αλαζονεία ενός ανθρώπου δυναμιτίζει τα πάντα.

Δυστυχώς, οι εκλογές είναι πάλι μπροστά μας, ας σκεφτούμε σοβαρά αυτή την φορά. Το μήνυμα διαμαρτυρίας το στείλαμε, τελείωσε αυτή η ιστορία, ώρα να σκεφτούμε ποιους πρέπει να ψηφίσουμε για να οδηγήσουν την χώρα σε καλλίτερες ημέρες, ας μελετήσουμε τα εκλογικά αποτελέσματα, ακόμα και αυτά των κομμάτων που δεν μπήκαν στη Βουλή, κάτι προσπαθούν να μας πουν.

* Η Ζωή Καραπαναγιώτη σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ζωγραφική. Επί 13 χρόνια ήταν επικεφαλής του εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ΛΥ-ΚΑΒΗΤΤΟΣ» με έντονη δράση στα κοινά με την τοπική αυτοδιοί-κηση.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version