Οι “αντιστασιακοί του γάμου”, το κουνούπι και η καμήλα…

Διαβάζεται σε 3'
Η Βουλή των Ελλήνων
Η Βουλή των Ελλήνων SOOC

Αυτά που απειλούν την “πυρηνική” και κάθε άλλη ελληνική οικογένεια δεν είναι αν οι ομόφυλοι θα παντρευτούν και θα υιοθετήσουν παιδιά.

Ο γάμος σχόλασε. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε. Και τώρα θα περιμένουμε να δούμε αν θα …καταστραφεί η παραδοσιακή οικογένεια και θα απειληθούν τα θεμέλια του έθνους, όπως μας είπαν οι «ανησυχούντες» βουλευτές που «αντιστάθηκαν» στη θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων.

Και οι βουλευτές αυτοί είναι εντυπωσιακά πολλοί για κυβερνητικό κόμμα, σχεδόν το ένα τρίτο. Τα επιχειρήματα ακούστηκαν, το θέμα εξαντλήθηκε. Τώρα αυτοί οι βουλευτές, οι κυβερνητικοί, θα κληθούν να απαντήσουν σε ένα βασικό ερώτημα, που έχει ορισμένες παραλλαγές.

Αλήθεια, η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων κινδυνεύει από το γάμο και την (πιθανή) τεκνοθεσία ομοφύλων ή από το τσουνάμι της ακρίβειας, που τσακίζει μήνα με το μήνα τα εισοδήματα και οδηγεί σε απελπισία τους φτωχότερους συμπατριώτες μας; Αν ισχύει το δεύτερο, αυτοί οι «αντιστασιακοί του γάμου» βουλευτές πρέπει να απαιτήσουν από το πρωθυπουργό και τους υπουργούς τους να σταματήσουν τις «αναλύσεις» και τα ωραία λόγια και να πάρουν δραστικά μέτρα. Αλλιώς, να τους απειλήσουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πρώτο κρίσιμο νομοσχέδιο που θα φέρουν στη Βουλή.

Αλήθεια, αυτοί οι «αντιστασιακοί του γάμου» βουλευτές έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στα κρατικά νοσοκομεία, με τις εφημερίες του τρόμου και τη λίστα της ατέλειωτης ντροπής στα χειρουργεία; Αλήθεια, έχουν πάρει χαμπάρι το τελευταίο ανδραγάθημα του υπουργού Υγείας, που εκτόξευσε στα ύψη τη συμμετοχή των ασθενών στα φάρμακα, κάνοντας το χατίρι των… πενόμενων εταιρειών; Αν τα έχουν πάρει χαμπάρι αυτά, οι «αντιστασιακοί του γάμου» βουλευτές της ΝΔ να απειλήσουν ότι θα καταψηφίσουν το επόμενο νομοσχέδιο για την υγεία, απαιτώντας να πάρει πίσω ο υπουργός το χαράτσι στους ασθενείς-δώρο στους φαρμακέμπορους.

Αλήθεια, αυτοί οι «αντιστασιακοί του γάμου» κυβερνητικοί βουλευτές, που τόσο «ανησυχούν» για την «πυρηνική» οικογένεια, την υπογεννητικότητα κτλ, μήπως έχουν καταλάβει τι γίνεται εδώ και χρόνια που αυτοί νομοθετούν και κυβερνούν, στο θέμα της στέγης; Μήπως ξέρουν ότι τα νέα παιδιά, όλα τα παιδιά, ετερόφυλων και ομόφυλων, ψάχνουν με τα κιάλια να βρουν σπίτι κι αν το βρουν θέλουν τον ένα (βασικό) μισθό τους για να το νοικιάσουν ή να αποπληρώνουν το δάνειο που (υποτίθεται ότι) η κυβέρνηση τους διευκολύνει να πάρουν; Ας ρωτήσουν να τα μάθουν αυτά. Και τότε να πάνε στον πρωθυπουργό και να του πουν να αφήσει πάλι τα ωραία λόγια και τα ημίμετρα. Διότι, έτσι όπως πάμε, η «πυρηνική» οικογένεια δεν θα απειλείται από τους γάμους ομοφύλων, αλλά από την παραμονή των παιδιών της στην οικογενειακή εστία μέχρι τα πρόωρα γεράματα.

Αλήθεια, αυτοί οι «αντιστασιακοί του γάμου» βουλευτές της ΝΔ δεν βλέπουν τη διαρκή υποβάθμιση των κρατικών πανεπιστημίων και θα πανηγυρίζουν σε λίγο επειδή θα δοθεί η ευκαιρία σε πλούσιους κολλεγιάρχες να φτιάξουν «Χάρβαρντ» και «Οξφόρδες»; Αν ανησυχούν για την εκπαίδευση της συντριπτικής πλειονότητας των παιδιών μας, να απειλήσουν ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο του υπουργού Παιδείας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, εφόσον δεν διπλασιάσει (ας πούμε) την κρατική δαπάνη για τα δημόσια ιδρύματα.

Σε αυτά θέλουμε την αντίσταση των «αντιστασιακών του γάμου» κυβερνητικών βουλευτών. Αυτά απειλούν την «πυρηνική» και κάθε άλλη ελληνική οικογένεια και όχι το αν κάποιοι ομόφυλοι θα παντρευτούν και θα υιοθετήσουν παιδιά.

Διαφορετικά, αν τα αγνοήσουν όλα αυτά, αυτοί οι «αντιστασιακοί του γάμου» βουλευτές θα επιβεβαιώσουν ότι «αντιστάθηκαν» στο γάμο των ομοφύλων ως κλασικοί ψηφοθήρες. Κι επειδή όλοι αυτοί παριστάνουν και τους θεοσεβούμενους, ας προσέξουν πώς το έχει πει ο Χριστός για τους υποκριτές: «…οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα