Επιθεώρηση!

Επιθεώρηση!

Έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αλλά δεν πρέπει να το ξεχνάμε: Μεταξύ βουβών πλάνων και διαφημίσεων για τις απόκριες υπάρχει ένα κόμμα που είναι μάλιστα αξιωματική αντιπολίτευση

Ήταν που ήταν χάλια η εικόνα της ΝΔ μετά τα βουβά πλάνα στο Μαξίμου, ήρθε και το διαφημιστικό σποτ με τον Ψωμιάδη... Ζορό και έδεσε η συνταγή και γέλασε το χείλι μας.

Γιατί δεν είναι καθόλου καλό για την αξιωματική αντιπολίτευση να δείχνει... οικεία βουλήσει τον προέδρό της χωρίς ήχο και υλικό και μάλιστα στα εθνικά ζητήματα και ιδίως σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία. Αλλά είναι ακόμα χειρότερο πρώην και νυν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαγκωνίζονται για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη πλάκα στο κόμμα τους και ποιος θα μας υπενθυμίσει ότι εκτός από τις κατ' έθιμο μασκαράτες υπάρχουν και οι άλλες, οι πολιτικές.

ADVERTISING

Γελοιότητες λοιπόν για τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον γραμματέα της Λευτέρη Αυγενάκη, όσα κάνει και όσα λέει ο Πανίκας Ψωμιάδης. Επειδή προφανώς η αξιωματική αντιπολίτευση δεν χρειάζεται κι άλλες πλάκες, ειδικά σε αυτές τις συγκυρίες που έτσι κι αλλιώς πατάει σε όποια βάρκα υπάρχει στο λιμάνι, στη Συμφωνία του Βουκουρεστίου, στην απόφαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, στην άρνηση κάθε συμφωνίας.

Αλλά γελοιότητες και όλα αυτά που κάνουν και λένε τώρα διάφοροι για τον Ψωμιάδη επειδή νομίζουν ότι αυτό είναι το πρόβλημά τους και εάν αποσυρθεί το σποτ θα το λύσουν. Διότι ο Ψωμιάδης αυτός ακριβώς είναι και... ήταν. Και τότε που ήταν νομάρχης με τη σημαία και τις ευλογίες της ΝΔ, και τότε που ήταν βουλευτής της ΝΔ, και τότε που ήταν υπεύθυνος εκλογικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα.

Αν είναι λοιπόν να ανοίξουμε τη συζήτηση για τις γελοιότητες, πρέπει να θυμηθούμε λοιπόν ότι αυτός ακριβώς ο Ψωμιάδης με τις γελοιότητες, που πότε ντύνεται Πόντιος, πότε Ζορό και πότε μακεδονομάχος, είναι ο ίδιος ακριβώς που υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ χωρίς κανείς από τους γαλάζιους πρωτοκλασάτους να μιλά για γελοιότητες.

Όπως υπήρξε -όσο κι αν θέλουν να το ξεχνούν οι Αυγενάκηδες- υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος το όχι και τόσο μακρινό 2009 συγκεντρώνοντας το 10,22% των μελών του κόμματος. Αλλά αυτά, είτε σοβαρά τα θεωρούν είτε γελοιότητες, δεν συμφέρουν την γαλάζια παράταξη, οπότε τα στελέχη της τα κάνουν γαργάρα.

*Ο Βαγγέλης Δεληπέτρος είναι Διευθυντής Σύνταξης στο Έθνος

SHARE:

24Media Network