Από David Bowie μέχρι Lady Gaga: Η 8χρονη που μεταμφιέζεται καθημερινά για καλό σκοπό

Από David Bowie μέχρι Lady Gaga: Η 8χρονη που μεταμφιέζεται καθημερινά για καλό σκοπό
Η 8χρονη Pearl Parkin αλλάζει καθημερινά "προσωπικότητα" για καλό σκοπό Instagram

Η 8χρονη Pearl Parkin έχει κάθε μέρα και μία νέα όψη. Πίσω από τη "μάσκα", όμως, κρύβεται ένας ιερός σκοπός. Να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μέχρι στιγμής, τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας μαζέψει πάνω από 3.000 ευρώ.

Δεν είναι αμερικανική μόδα, δεν είναι αποκριάτικη ενδυμασία, είναι η ευαισθησία και ενσυναίσθηση ενός κοριτσιού, μόλις 8 ετών, που έχει βάλει σκοπό να μετουσιώσει το ενδιαφέρον τις για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη σε πράξη.

Η Pearl Parkin από τη Μεγάλη Βρετανία, πριν από 23 μέρες πήρε μία απόφαση, την οποία και υλοποιεί πιστά, καθημερινά, με τη βοήθεια του 10χρονου αδερφού της. Έκτοτε, κάθε μέρα εμφανίζεται στον λογαριασμό της στο Instagram με μία διαφορετική αμφίεση, καλώντας με αυτό τον τρόπο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της για να πετύχει τον στόχο της. Ποιος είναι αυτός: Να μαζέψει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί και να τα δωρίσει στην ΜΚΟ “Save the Children” που βρίσκεται στο πλευρό των άπορων παιδιών.

Ως τώρα, η 8χρονη έχει αποκτήσει πολλά “πρόσωπα” και διαφορετικές ενδυμασίες, πραγματικών ή και φανταστικών “ηρώων”: Billie Eilish, David Bowie, Frida Kahlo, Lady Gaga, Mona Lisa, Severus Snape είναι μερικά από αυτά που έχουν καταφέρει ήδη να δημιουργήσουν ένα ευρύ κοινό και να μαζέψουν ένα ποσό που ξεπέρασε τις προσδοκίες της νεαρής Pearl Parkin.

Μέχρι πρότινος είχε μαζέψει περίπου 1.000 ευρώ, ενώ από τη στιγμή που η όμορφη ενέργειά της “σηκώθηκε” σε ΜΜΕ και social media, κατάφερε να ξεπεράσει τα 3600 ευρώ!

“Θέλω να συγκεντρώσω χρήματα για παιδιά σε όλο τον κόσμο που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια αυτή τη στιγμή λόγω του κορονοϊού ή για άλλους λόγους”, λέει η ίδια και εξομολογείται: “Θεωρώ πολύ ενοχλητικό το γεγονός ότι ορισμένα παιδιά, όπως οι πρόσφυγες, δεν έχουν αυτά που έχω εγώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα