ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

"ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και Μασούτης: Δέματα αγάπης για περισσότερες από 1.000 οικογένειες σε Θράκη και Αθήνα

"ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και Μασούτης: Δέματα αγάπης για περισσότερες από 1.000 οικογένειες σε Θράκη και Αθήνα

Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, τις άγιες αυτές μέρες του Πάσχα, η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και ο "Μασούτης" ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας "Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη", που πραγματοποιούν για τέταρτη συνεχή χρονιά, η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" και ο Μασούτης μοίρασαν 1.040 "δέματα αγάπης" σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στις ακριτικές περιοχές της Θράκης καθώς και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι διανομές πραγματοποιήθηκαν στις εξής πόλεις: Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Αθήνα.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα συνεχίζεται απρόσκοπτα εν μέσω κορονοϊού προσφέροντας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας και λόγω των συνθηκών η διανομή δεμάτων που γινόταν στις ενορίες, αυτή τη φορά έγινε από τα καταστήματα Μασούτης που βρίσκονται στις πόλεις των δικαιούχων.

Ο Γενικός Διευθυντής της "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ", κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τις μέρες του Πάσχα και τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Μασούτη.

"Αυτές τις μέρες είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε και τις οικογένειες των ακριτικών περιοχών που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας.

Για τέταρτη χρονιά, η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" με την πολύτιμη στήριξη των supermarkets Μασούτη, μέσα από το πρόγραμμα "Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη", βρίσκεται στο πλευρό αυτών των οικογενειών που αντιμετωπίζουν καθημερινές δυσκολίες διαβίωσης", δήλωσε ο κ. Δήμτσας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Δήμτσα, ανταπέδωσε τις ευχές και συνεχάρη την "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" για το πολύτιμο έργο της.

Το πρόγραμμα "Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη" συνεχίζει αδιάκοπα την δράση του τα τελευταία τέσσερα χρόνια με κύριο στόχο να ανακουφίσει όσες περισσότερες οικογένειες έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE: