Είδε 76 αγνώστους να του εύχονται χάρη στην αρραβωνιαστικιά του

Είδε 76 αγνώστους να του εύχονται χάρη στην αρραβωνιαστικιά του
Άνδρας στο Λος Άντζελες δέχτηκε ευχές από 76 αγνώστους με τη βοήθεια της αρραβωνιαστικιάς του

Μία Αμερικανίδα έκανε μία έκπληξη που θα θυμάται για πάρα πολύ καιρό ο σύντροφός της, καθώς προσκάλεσε 76 άγνωστους ανθρώπους και του ευχήθηκαν με μοναδικό τρόπο στα γενέθλιά του.

Θα μπορούσες και να χαρακτηρίσεις σούπερ άτυχους την Χάνά Τσανγκ και τον Τζέισον Σιλντς χωρίς να σε παρεξηγήσει το ζευγάρι. Και πώς να το κάνει άλλωστε, όταν πριν από τρεις μόλις εβδομάδες μετακόμισαν στο νέο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και με το που το έκαναν αυτό ξέσπασε ο κορονοϊός και οι ΗΠΑ μπήκαν σε καθεστώς καραντίνας.

Πλέον, το αγαπημένο νεαρό ζευγάρι είναι κλεισμένο στο νέο σπιτικό τους, όμως δεν… πλήττουν. Για αυτό φρόντισε η Χάνα, που βάλθηκε να κάνει στον Τζέισον ένα δώρο ανεκτίμητο, αφού έστειλε γραπτή επιστολή σε 76 διαφορετικά σπίτια στη γειτονιά και ζήτησε από όλους να βγουν συγκεκριμένη ώρα στα παράθυρα των πολυκατοικιών τους και να του τραγουδήσουν το Happy Birthday για τη γιορτή του.

Από εκεί και πέρα, εκείνη φρόντισε άπλά να ζητήσει από τον έτερον ήμισυ να ανοίξει το παράθυρο στην πολυκατοικία που “έβλεπε” στο φωταγωγό, για να δεχτεί τις απλόχερες ευχές των γειτόνων και να ενθουσιαστεί για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό καραντίνας.

Δείτε το βίντεο

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα