ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εν πλω συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στην παραλία Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην παραλία Θεσσαλονίκης
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην παραλία Θεσσαλονίκης FACEBOOK / @NIKOS PORTOKALOGLOU - ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανέβηκε σε ένα καραβάκι που έπλεε στον Θερμαϊκό Κόλπο και χάρισε χαμόγελα με τις μουσικές του στους Θεσσαλονικείς.

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασε στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης (29/07) ο δήμος της πόλης, σε συνεργασία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Στάθη Δρογώση.

Συγκεκριμένα, οι δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί ανέβηκαν σε ένα καράβι μαζί με τους μουσικούς τους και έκαναν βόλτα σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού, διασκεδάζοντας τον κόσμο.

Μάλιστα, η εν πλω συναυλία τους ήταν μυστική "πιάνοντας" εξ απροόπτου τους περαστικούς και τους πολίτες που βρέθηκαν στη Νέα Παραλία για τη βόλτα τους και το περπάτημά τους.

Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει τη συναυλία του, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία του μέσα από το καράβι στον Θερμαϊκό Κόλπο και έκανε το δικό του κάλεσμα, γράφοντας: "Καλησπέρα από την όμορφη Θεσσαλονίκη! Είναι κανείς στην παραλία για βόλτα;"

Έτσι, με φόντο το όμορφο ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης ακούστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες των δύο τραγουδοποιών, όπως τα "Δεν είναι αργά", "Φεύγει η ζωή" και άλλα, χαρίζοντας χαμόγελα.

Δείτε τα βίντεο του Voria.gr που ήταν εκεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Μουσική
SHARE: