Γενναία 21χρονη δωρίζει το νεφρό της σε παιδί και του σώζει την ζωή

Γενναία 21χρονη δωρίζει το νεφρό της σε παιδί και του σώζει την ζωή
Γενναία 21χρονη δωρίζει το νεφρό της σε άγνωστο μικρό παιδί και του σώζει την ζωή usa today

Ο 2χρονος Κόλτον είναι επιτέλους αρκετά μεγάλος, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Μία άγνωστη γενναία 21χρονη έρχεται σαν φύλακας άγγελος και του σώζει την ζωή.

Ο μικρός Κόλτον έχει περάσει τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του κάνοντας καθημερινά αιμοκάθαρση την οποία ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 10 ημερών. Όταν έφτασε η στιγμή που η ηλικία του θα επέτρεπε την μεταμόσχευση οργάνου, η μητέρα του προσφέρθηκε να είναι αυτή η δότρια.

Ξεκίνησε τότε αναλυτικές εξετάσεις προκειμένου να μάθει αν είναι συμβατή και έτσι ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του μαστού. Ευτυχώς, ο καρκίνος της ήταν σε πολύ πρώιμη φάση και αφαιρέθηκε εξ ολοκλήρου με διπλή μαστεκτομή.

Όσο η μητέρα του Κόλτον, Λίσα, ανάρρωνε, έλαβε απροειδοποίητα καλά νέα πως βρέθηκε συμβατός δότης για τον μικρό της. Η 21χρονη Ντρου, κόρη μιας γνωστής της Λίσα -που δεν είχε δει τον Κόλτον ποτέ στην ζωή της- αποφάσισε να δωρίσει το ένα της νεφρό και να σώσει την ζωή του άγνωστου σε αυτήν παιδιού, εφόσον υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και ήταν συμβατή δότρια, σύμφωνα με το USA Today.

Οι δύο οικογένειες, συγκινημένες, ήταν παρούσες στο χειρουργείο για να στηρίξουν η μία την άλλη. Οι εγχειρήσεις εξελίχθηκαν καλά και ο μικρός Κόλτον είναι πιο ενεργητικός και χαρούμενος από ποτέ, ενώ η Ντρου έχει αποκτήσει έναν μικρό αδερφό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα