Γερμανικός ποιμενικός έμαθε να παίζει επιτραπέζια στη διάρκεια της καραντίνας

Γερμανικός ποιμενικός έμαθε να παίζει επιτραπέζια στη διάρκεια της καραντίνας
Γερμανικός ποιμενικός έμαθε να παίζει όλα τα επιτραπέζια κατά την διάρκεια της καραντίνας Youtube Anya GSD

Αυτό το πανέξυπνο τετράχρονο λυκόσκυλο δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να παίζει οικογενειακά παιχνίδια με τους ιδιοκτήτες της για να περάσουν χρόνο κατά την διάρκεια του lockdown.

Από το Jenga έως το Tic-Tac-Toe, το πανέξυπνο σκυλί χρησιμοποιεί τα δόντια του για να μαζέψει απαλά τα κομμάτια και να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε κλασικό οικογενειακό παιχνίδι βάζουν μπροστά της.

“Η Anya δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσει”, λέει η ιδιοκτήτης Lori Knoble, η οποία χρησιμοποίησε λιχουδιές για να δείξει στο σκυλί πως να επιλέξει ποιο τετράγωνο θέλει στο Tic-Tac-Toe.

Οι John και Lori Knoble, πήραν την Anya από έναν τοπικό κτηνοτρόφο όταν ήταν 12 εβδομάδων.

“Από την αρχή, η Anya ήταν απίστευτα έξυπνη”, είπε η Lori. “Πάντα βοηθούσε να αφαιρέσουμε τα ρούχα από το στεγνωτήριο, να μας φέρει το τηλεχειριστήριο”.

Μια μέρα κατά τη διάρκεια της καραντίνας στις αρχές Απριλίου, το ζευγάρι από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ έψαχνε τρόπους διασκέδασης, οπότε έστησαν το παιχνίδι Jenga.

“Εκεί ήταν, έτοιμη να παίξει μαζί μας, χωρίς προπόνηση, φαινόταν να καταλαβαίνει τι να κάνει”.

Έβγαλαν ένα βίντεο που έδειχνε ότι η Anya άρπαξε ένα τουβλάκι που προεξείχε ελαφρώς και το έβγαζε απαλά με τα δόντια της, έπειτα το έβαλε στο τραπεζάκι και περίμενε τον αντίπαλό της να παίξει.

Ήταν το πρώτο από πολλά παιχνίδια που έμαθαν στον έξυπνο σκύλο. Το βίντεο δείχνει την τεράστια ποικιλία κινήσεων που κάνει η Anya και είναι εντυπωσιακό εκτός από ξεκαρδιστικό.

“Η Anya είναι αληθινά μια ευλογία για εμάς” δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του εφυούς σκυλιού, σύμφωνα με το Good News Network.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version