ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Γυναίκα 108 ετών επιβίωσε από την ισπανική γρίπη και τον κορονοϊό

Η Σίλβια Γκόλντσολ
Η Σίλβια Γκόλντσολ TWITTER (GOVERNOR PHIL MURPHY)

Η Σίλβια Γκόλντσολ μπορεί να είναι 108 ετών, όμως δεν άφησε τον κορονοϊό να την νικήσει. Έτσι έγινε η γηραιότερη ασθενής του Νιου Τζέρσι που επιβιώνει από τον COVID-19.

Πριν ένα μήνα η Σίλβια Γκόλντσολ, ηλικίας 108 ετών διαγνώστηκε με κορονοϊό στον οίκο ευγηρίας του Νιού Τζέρσεϊ, όπου ζει. Ωστόσο, ο Κυβερνήτης της Πολιτείας, Φιλ Μέρφι, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να νικήσει τον ιό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το News 12 New Jersey, πρόκειται για τον γηραιότερο ασθενή της Πολιτείας που επιβιώνει από τον κορονοϊό. Η ίδια είχε την πείρα ακόμη μίας πανδημίας, αφού σε ηλικία 7 ετών ξεπέρασε και την ισπανική γρίπη, η οποία είχε σκοτώσει πάνω από 50 εκατομμύρια κατοίκους.

ADVERTISING

"Έζησα γιατί ήμουν αποφασισμένη να επιβιώσω. Είμαι ένας επιζών. Πρέπει να ανεβαίνω στην κορυφή κάθε λίστας" δήλωσε στο News 12 η Σίλβια Γκόλντσολ.

"Μια τεράστια ζωή, ένα τεράστιο πνεύμα και μια τεράστια επίδειξη δύναμης" έγραψε στο Twitter ο Κυβερνήτης, Φιλ Μέρφι, προκειμένου να τιμήσει την ηλικιωμένη γυναίκα που αναδείχθηκε νικήτρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, ΗΠΑ
SHARE: