H εφαρμογή Drive and Listen θα σε ταξιδέψει χωρίς να βγεις καν από το σπίτι

H εφαρμογή Drive and Listen θα σε ταξιδέψει χωρίς να βγεις καν από το σπίτι
oneman

Ήρθε το νέο Lockdown, ήρθε και το Drive and Listen, η εφαρμογή που σε βάζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ανοίγει το ραδιόφωνο και σε ταξιδεύει στις μεγαλουπόλεις του κόσμου.

Προφανώς και το δεύτερο lockdown θα ερχόταν και θα έδειχνε πιο δύσκολο, πιο “απάλευτο” από το πρώτο. Αυτήν τη φορά όμως είμαστε προετοιμασμένοι, αυτή την φορά έχουμε το κατάλληλο αμάξι και το κατάληλο ραδιόφωνο, που “σπάνε” τους περιορισμούς του σπιτικού εγκλεισμού.

Τι είναι το Drive & Listen;

Μπαίνεις στο driveandlisten.herokuapp.com. H πρώτη εικόνα που βλέπεις έχει μέσα χιόνια. Όχι, δεν έχεις γυρίσει πίσω στο 1991 και δεν χρειάζεται να χτυπήσεις αριστερά-δεξιά την τηλεόρασή σου για να εμφανιστεί η εικόνα. Σκρολάρεις στις διαθέσιμες πόλεις (από Θεσσαλονίκη μέχρι Μαδρίτη, από Τόκιο, μέχρι Wuhan!) και βρίσκεσαι εικονικά μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Τα φανάρια δείχνουν πράσινο και ξεκινάς να βολτάρεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που έχεις επιλέξει, ενώ ακούγεται στο background μουσική από κάποιο γνωστό ραδιόφωνο που εκπέμπει εκεί. Κάπως έτσι, σε μια μέρα που όλοι συζητούν για το lockdown ή τις αμερικανικές εκλογές, καταλήγεις να βολτάρεις στην 5th Avenue της Νέας Υόρκης ή στους κεντρικούς δρόμους του Τόκιο. Από την προσωπική μου εμπειρία με την εφαρμογή, θα σου πω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να ακούς ιαπωνικά μαγκαζίνο και ιαπωνική r&b, σε μια μέρα όπως αυτή.

Ευχαριστούμε το page H γεωγραφία είναι πολύ κουλ, για την ανακάλυψη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα