ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Η Μάριαν Φέιθφουλ νίκησε τον κορονοϊό

Η Μάριαν Φέιθφουλ
Η Μάριαν Φέιθφουλ AP PHOTO/THIBAULT CAMUS, FILE

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από τρεις εβδομάδες πήρε η Μάριαν Φέιθφουλ η οποία είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, παρουσιάζοντας και πνευμονία.

Νικήτρια από μία ακόμη περιπέτεια της υγείας της βγήκε η Μάριαν Φέιθφουλ (είχε καρκίνο του μαστού και ηπατίτιδα C), η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τον κορονοϊό και να βγει από το νοσοκομείο, έπειτα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας.

Η 73χρονη τραγουδίστρια είχε νοσήσει από τον κορονοϊό και, δεδομένου ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, είχε διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα. Εκεί, έκανε τις σχετικές εξετάσεις για να διαγνωστεί θετική στον ιό, ενώ στη συνέχεια η κατάστασή της χειροτέρεψε, καθώς παρουσίασε πνευμονία.

ADVERTISING

Η δημοφιλής Βρετανίδα τραγουδίστρια, όμως, έδειξε για μία ακόμη φορά δύναμη ψυχής, νικώντας τον κορονοϊό και παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πλέον, αναρρώνει στο σπίτι της στο Λονδίνο.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Μάριαν βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 22 ημέρες μετά την εισαγωγή της με συμπτώματα της Covid-19. Θα συνεχίσει να αναρρώνει στο Λονδίνο", ανέφερε εκπρόσωπος της στο Twitter, προσθέτοντας: "Η Μάριαν σας ευχαριστεί όλους για τα ευγενικά σας μηνύματα που σημαίνουν πολλά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους. Είναι επίσης πολύ ευγνώμων σε όλο το προσωπικό του NHS που τη φρόντιζε στο νοσοκομείο και χωρίς αμφιβολία έσωσε τη ζωή της".

Να σημειωθεί ότι κατά το διάστημα νοσηλείας της, η Μάριαν Φέιθφουλ έχασε έναν πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της από τον ιό, τον μουσικό παραγωγό, Χαλ Γουίλνερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE: