Ηλικιωμένος αγνοούμενος εμφανίστηκε την ώρα συνέντευξης για τον εντοπισμό του

Ο πεζοπόρος Χάρι Χάρβεϊ εξαφανίστηκε στη βορειοανατολική Αγγλία και αναζητείτο για τρία μερόνυχτα. Εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθετε η οικογένειά του.

Την έκπληξη της... ζωής τους έζησαν οι συγγενείς του 80χρονου Βρετανού πεζοπόρου που εμφανίστηκε μετά από τρεις ημέρες αγωνίας την ώρα που η οικογένειά του παρέθετε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον εντοπισμό του!

Σύμφωνα με το CNN, στις αρχές δηλώθηκε η εξαφάνιση του Χάρι Χάρβεϊ αφού είχε χωρίσει από την ομάδα με την οποία έκανε πεζοπορία κατά τη διάρκεια χαλαζόπτωσης στο Yorkshire Dales, στα βορειοανατολικά της Αγγλίας.

Η αστυνομία, η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) και τα μέλη της ομάδας ορεινής διάσωσης πέρασαν τέσσερις μέρες αναζητώντας τον 80χρονο, ο οποίος είναι έμπειρος πεζοπόρος. Πριν από τη συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για να ζητηθεί η βοήθεια του κόσμου στην εύρεση του, ένας φωτογράφος άγριας φύσης εντόπισε τον Χάρβεϊ και επικοινώνησε με τους διασώστες.

"Μέχρι να μαζέψω τον εξοπλισμό μου σκοτείνιασε", είπε στη συνέντευξη Tύπου, που μεταδόθηκε από το The Tan Hill Inn στο εθνικό πάρκο. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Χάρβεϊ είπε ότι αποφάσισε να περάσει στο "σχέδιο Β". βρίσκοντας κάπου ασφαλές μέρος για να στήσει τη σκηνή του.

"Είχα τρεις πολύ καλές άγριες νύχτες σε σκηνή, ήμουν μόνος μου είχα όμως όλα όσα χρειαζόμουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω πολύ όρεξη ... και όταν πεινάω πρέπει να φάω κάτι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα", ανέφερε ο Χάρβεϊ.

Οι συγγενείς του Χάρι Χάρβεϊ ήταν λιγότερο ενθουσιασμένοι για την εμπειρία του. Η νύφη του είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Εκείνος πέρασε πολύ ωραία, εμείς ζήσαμε έναν εφιάλτη".

Πάνω από 100 μέλη της ομάδας ορεινής διάσωσης συμμετείχαν στην αναζήτησή του, μαζί με εκπαιδευμένους σκύλους.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ