ΗΠΑ: 13χρονος αποφοίτησε από κολέγιο με 4 πτυχία

ΗΠΑ: 13χρονος αποφοίτησε από κολέγιο με 4 πτυχία
Ο 13χρονος που πήρε 4 πτυχία Youtube@InsideEdition

Ένας πανέξυπνος 13χρονος στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποτελεί τον νεότερο απόφοιτο και κάτοχο 4 πτυχίων στην ιστορία του κολεγίου Fullerton College.

Ο Jack Rico, αποτελεί τον νεότερο απόφοιτο στην ιστορία του Fullerton College, το οποίο ιδρύθηκε το 1913 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ο μόλις 13 ετών μαθητής, είναι πλέον κάτοχος 4 πτυχίων. 

Σύμφωνα με το CNN, ο Rico αποφοίτησε με πολύ καλό βαθμό και στους 4 τομείς που ειδικευόταν. Ο ίδιος πήρε πτυχίο στην Ιστορία, στην ανθρωπολογία, στην κοινωνιολογία και στην κοινωνική επιστήμη.

Ο ευφυής έφηβος σε συνέντευξή του στο CNN δήλωσε :

“Απλώς αγαπώ να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Μου αρέσει να μαθαίνω όλο και περισσότερα για τον κόσμο και για όλα τα πράγματα που μπορούμε να σπουδάσουμε “.

Ο διευθυντής του κολεγίου μιλώντας για τον Rico δήλωσε ότι “δεν είναι συνηθισμένο να έχουμε ένα τόσο νέο φοιτητή, οπότε ο Rico είναι πολύ γνωστός στο κολέγιο. Ο Jack είναι πολύ έξυπνος για την ηλικία του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε στο κολέγιό μας. “

Ο 13χρονος που πήρε 4 πτυχία Youtube@InsideEdition

Η μητέρα του πανέξυπνου νεαρού είπε σε συνέντευξή της στο κανάλι ότι ήξερε ότι ο γιος της ήταν υπερβολικά ευφυής από όταν ήταν 4 ετών.

“Όταν ο Rico ήταν τεσσάρων ετών, τον ρώτησα τι ήθελε για τα γενέθλιά του. Τότε, ενώ άλλα παιδιά της ηλικίας του μπορεί να ζητούσαν ένα ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ, ο Rico μου ζήτησε να πάμε στον Λευκό Οίκο. 

Εγώ του απάντησα ότι αυτό ήταν ένα πολύ μακρινό ταξίδι για ένα 4χρονο, αλλά του είπα πως αν μάθαινε όλους τους προέδρους του Λευκού Οίκου θα πηγαίναμε. 

Μια εβδομάδα αργότερα ο Rico ήρθε και μου είπε πως ήξερε ήδη όλους τους προέδρους, οπότε απομνημόνευσε τους αντιπροέδρους του Λευκού Οίκου και εγώ αναλογίστηκα τότε, πως ήδη ο γιος μου ήταν πιο έξυπνος από εμένα. “

Η επόμενη στάση για τον ιδιοφυή Rico είναι ένα ακόμη πτυχίο Ιστορίας στο University of Nevada, στο Λας Βέγκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα