Καλιφόρνια: Βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια

Καλιφόρνια: Βρήκε το πορτοφόλι της μετά από 46 χρόνια
Youtube

Μια γυναίκα απο την Καλιφόρνια κρατά ξανά στα χέρια της το πορτοφόλι που είχε χάσει πριν απο 46 χρόνια με φωτογραφίες, δίπλωμα οδήγησης κι ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead.

Δεν πίστευε στα μάτια της μια γυναίκα απο την Kαλιφόρνια όταν της παραδόθηκε το πορτοφόλι της που είχε χάσει πριν απο 46 χρόνια.

Το πορτοφόλι βρήκε τυχαία ένας απο τους εργάτες που έκαναν ανακαίνιση στον ιστορικό κινηματογράφο Majestic Ventura Theater, ανάμεσα σε πεταμένα εισιτήρια και άδεια κουτάκια αναψυκτικών.

Ο Tom Stevens κατέφυγε στα social media για να βρει την κάτοχό του, το όνομα της οποίας είδε στο δίπλωμα οδήγησης που βρήκε στο πορτοφόλι μέσα στο οποίο υπήρχαν επίσης φωτογραφίες κι ένα εισιτήριο για συναυλία των Grateful Dead το 1973. 

“Ξέρει κανείς την Colleen Distin;” έγραψε στη σελίδα του κινηματογράφου στο facebook εξηγωντας πώς βρήκε το πορτοφόλι και ζητώντας από όποιον γνωρίζει τη γυναίκα να επικοινωνήσει μαζί του.

facebook

 

Ακολούθησαν χιλιάδες κοινοποιήσεις της ανάρτησης μέχρι που η αναζήτηση έφτασε και στα “αυτιά” της Colleen Distin. Την περασμένη Παρασκευή παρέλαβε το πορτοφόλι της και όπως είπε ήταν σαν να ανοίγει μια “χρονοκάψουλα”.

Η Colleen έχασε το πορτοφόλι το 1975 στον κινηματογράφο, καθώς “πιθανότατα έπεσε απο την τσάντα” της. Μάλιστα τηλεφώνησε την επόμενη μέρα αλλά κανείς δεν το είχε βρει.

“Τρέμω” είπε σε τηλεοπτικό κανάλι καθώς άνοιγε το πορτοφόλι. Συγκινήθηκε όταν είδε τις φωτογραφίες της οικογένειάς της, τα σημειώματα και το εισιτήριο των 5 δολαρίων για τη συναυλία της αγαπημένης της μπάντας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα