ΣΙΝΕΜΑ

Καλοκαιρινό ταινιόραμα στην ταράτσα του ΕΜΠΡΟΣ

Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ
Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ EUROKINISSI

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η ταράτσα του Εμπρός μετατρέπεται σε καλοκαιρινό κινηματογράφο με θέα την Ακρόπολη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον κόσμο στην ταράτσα του.

Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο η ταράτσα του Εμπρός μετατρέπεται σε καλοκαιρινό κινηματογράφο με θέα την Ακρόπολη, ποπ κορν, hot dog, μπύρες, αναψυκτικά και μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες!

Το καλοκαιρινό ταινιόραμα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 16 ταινιών που δημιουργήθηκε συλλογικά από την συνέλευση του χώρου καθώς καλέστηκαν οι καλλιτέχνες και ακτιβιστές να προτείνουν όσες αγαπημένες τους ταινίες πιστεύουν ότι θα ταίριαζε πολιτικά, κοινωνικά και καλλιτεχνικά να προβληθούν φέτος το καλοκαίρι στο ΕΜΠΡΟΣ.

Δύο ταινίες την Παρασκευή και δύο το Σάββατο διαμορφώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα 4 εβδομάδων (από Παρασκευή 19/6 έως Σάββατο 11/7) με ελεύθερη είσοδο, όπως όλες οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ.

Όπως γράφει σε ανακοίνωση το ΕΜΠΡΟΣ, η πρόσβαση στην ταράτσα θα γίνεται σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας ενώ ο αριθμός των θεατών δεν θα ξεπερνά το επιτρεπτό όριο έτσι όπως έχει καθοριστεί και για τους υπόλοιπους θερινούς κινηματογράφους. Επειδή όμως ένα καλοκαιρινό ταινιόραμα πάντα περιλαμβάνει πολλές ταινίες που θέλουμε να δούμε, σίγουρα θα υπάρχει τελικά η ευκαιρία για όλους μας να απολαύσουμε τη θέα και τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου στο ΕΜΠΡΟΣ παρά τους αναγκαίους περιορισμούς.  

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒ. 20 Ιουνίου - [21:00] KOYAANISQATSI - ΖΩΗ ΣΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ | [23:00] BRAZIL  

ΠΑΡ. 26 Ιουνίου - [21:00] ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΝΣ | [23:00] ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ  

ΣΑΒ. 27 Ιουνίου - [21:00] Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ | [23:00] ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΠΑΡ. 3 Ιουλίου - [21:00] DESERT DANCER | [23:00] ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ SWING  

ΣΑΒ. 4 Ιουλίου - [21:00] ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ | [23:00] ΠΡΟΣΩΠΑ / FACES  

ΠΑΡ. 10 Ιουλίου - [21:00] Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ | [23:00] 99 FRANCS

ΣΑΒ. 11 Ιουλίου - [21:00] LA ANTENA - THE AERIAL | [23:00] SWEET MOVIE  

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σινεμά
SHARE: