Μπαμπάς που δεν βλέπει χρώματα λαμβάνει το καλύτερο δώρο από την κόρη του

Μπαμπάς που δεν βλέπει χρώματα λαμβάνει το καλύτερο δώρο από την κόρη του
Μπαμπάς που δεν βλέπει χρώματα λαμβάνει δώρο από την κόρη του ειδικά γυαλιά usa today

Ο Αντόνιο δεν έβλεπε τα φωτεινά χρώματα μέχρι που η κόρη του, του δώρισε ειδικά γυαλιά που εκτός από χρώματα του έφεραν και πολλά δάκρυα στα μάτια.

Ένας μπαμπάς στο Χιούστον των ΗΠΑ, ο Αντόνιο Κασάρες, έλαβε ένα δώρο που του άλλαξε τη ζωή από την κόρη του την Ημέρα του Πατέρα: ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά που του επέτρεψαν να δει πλήρως το χρώμα για πρώτη φορά.

Ανοίγοντας το δώρο του, ο Αντόνιο που ήδη φοράει γυαλιά (ενδεχομένως μυωπίας) νομίζει ότι τα γυαλιά μέσα στο κουτί είναι διαβάσματος και απορεί, μέχρι που καταλαβαίνει ότι πρόκειται για κάποιους ξεχωριστούς φακούς.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter από τη Μαρία Κασάρες δείχνουν τον πατέρα της να δοκιμάζει το καινούριο του απόκτημα και να ξεσπά σε δάκρυα.

Μιλώντας στο Storyful, η Μαρία εξήγησε ότι ο πατέρας της είχε σοβαρής μορφής αχρωματοψία για όλη του τη ζωή και δεν μπόρεσε ποτέ να δει φωτεινά χρώματα μέχρι να λάβει τα γυαλιά.

Η Μαρία έγραψε στο Twitter ότι από τότε που θυμάται τον πατέρα της έλεγε πως ήθελε αυτούς τους φακούς, αλλά ήταν πάντοτε πολύ ακριβοί.

Σύμφωνα με το Yahoo News, ο Αντόνιο πλέον δεν βγάζει στιγμή από πάνω του το “δώρο” του,

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα