Nestle: Δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων ”Η Αγία Σοφία”

Nestle: Δωρεά 6 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων ”Η Αγία Σοφία”
Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Eurokinissi

Δωρεά 6 ΜΕΘ στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» από τη Nestlé Ελλάς.

Η Nestlé Ελλάς κάνει δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία».

Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το Σύστημα Υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας.

Η εταιρεία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα