“Ψυχούλα μου, φτάνεις ζωντανός κοντά μου. Λατρεία μου, νικήσαμε..”

“Ψυχούλα μου, φτάνεις ζωντανός κοντά μου. Λατρεία μου, νικήσαμε..”
shutterstock

Η ι ιστορία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που όταν ο άνδρας νόσησε από κορονοϊό και έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο, η γυναίκα του έστελνε συνεχώς γράμματα για να του δώσει δύναμη, ώσπου τελικά βγήκε νικητής.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο γιατρός κ. Χρήστος Νταφόπουλος από αυτές που μας κάνουν να χαμογελάμε, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε τον τελευταίο και πλέον χρόνο.

Ο κ. Νταφόπουλος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ιστορία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που όταν ο άνδρας νόσησε από κορονοϊό και έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο, η γυναίκα του έστελνε συνεχώς γράμματα, ώστε να του δώσει δύναμη.

Όταν ο άνδρας ξεπέρασε τον ιό, του έστειλε το τελευταίο γράμμα, με το οποίο τον καλωσόριζε και πάλι στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε στο Facebook ο κ. Νταφόπουλος:

“Χτες, ήταν άλλη μια εφημερία…. Εύκολη, δύσκολη δεν έχει σημασία. Ήταν άλλη μια εφημερία. Το βράδυ περνάω επίσκεψη από τους θαλάμους, σε ένα θάλαμο ένας κύριος 90ετων θα επιστρέψει σήμερα σπίτι του νικητής.Με το που με βλέπει στην πόρτα μου λέει, “γιατρέ έλα να σου δείξω τι γράμματα μου στέλνει η γυναίκα μου.”

Σε κάποιους είναι κάτι τελείως αδιάφορο. Εμένα ακόμα αυτό με συγκινεί, αυτός ο έρωτας και το νοιαξιμο στα 90! Για αυτό και ζήτησα την άδεια του να το δείξω στους φίλους μου. Με χαρά μου λέει, κάνε ο.τι θες!!!!

Η γυναίκα του λοιπόν που για μέρες δεν μπορούσε να δει το άλλο της μισό του λέει……

” Ψυχουλα μου, φτάνεις ζωντανός κοντά μου. Λατρεία μου, νικησαμε…. Μωρό μου, έρχεσαι αύριο κοντά μου. Κοντά στο Περιστέρι σου. Οι φτερουγες μου και πάλι θα σκεπάσουν το ταλαιπωρημένο σου σωμα. Το στομαχακι σου θα γευτεί τις γεύσεις που στερηθηκες.

Αποδιοργανωθηκα.

Σε φωναζα, συνεχως μα δεν άκουγα τον ήχο της φωνής σου.

Αύριο όλα θα αναστηθούν στο σπιτικό μας. Κάνε λίγες ώρες κουράγιο. Αύριο τελειώνουν οι σκληρές δοκιμασίες της ψυχής και του σώματος σου. Αύριο θα κοιμηθείς στο πεντακάθαρο κρεβάτι σου, μες την αγκαλιά μου.θα μείνω άγρυπνη σιμά σου. Άγρυπνη να μετράω τις εκπνοες σου. Καρτερα λίγο ακόμα Άγγελε μου… Καλή αντάμωση…. “

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Χτες, ήταν άλλη μια εφημερία…. Εύκολη, δύσκολη δεν έχει σημασία. Ήταν άλλη μια εφημερία. Το βράδυ περνάω επίσκεψη από…

Δημοσιεύτηκε από
Christos Dafopoulos στις 
Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα