Ρόδος: Άνοιξε η Κοιλάδα των Πεταλούδων – Ελεύθερη είσοδος μέχρι το Σάββατο

Ρόδος: Άνοιξε η Κοιλάδα των Πεταλούδων – Ελεύθερη είσοδος μέχρι το Σάββατο
rodiaki.gr

Η Κοιλάδα άλλαξε όψη, καλλωπίστηκε και αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από την κακοκαιρία.

Άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 13 Ιουνίου, μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, η «αναγεννημένη» Κοιλάδα των Πεταλούδων για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της και φέτος το καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ότι μετά τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου (ΔΕΡΜΑΕ) ύψους 500.000 ευρώ, η Κοιλάδα άλλαξε όψη, καλλωπίστηκε και αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από την κακοκαιρία.

rodiaki.gr

 

Ο  Δήμαρχος έκανε επίσης γνωστό ότι, η Δημοτική Αρχή, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ, αναλογιζόμενη και την δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί, αποφάσισε μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουνίου, η είσοδος στην Κοιλάδα των Πεταλούδων να είναι ελεύθερη για το κοινό.

rodiaki.gr

 

Σε ανάρτησή του, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Ιατρίδης: «Με τη στήριξη του Δημάρχου μας, Αντώνη Καμπουράκη, καταφέραμε σήμερα να ανοίξουμε την πρώτη πύλη της Κοιλάδας των Πεταλούδων μετά από μεγάλη προσπάθεια, ετοιμαζόμαστε δε για την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στην Κοιλάδα. Τα καλύτερα έρχονται γιατί έχουμε σχέδιο και όραμα».

rodiaki.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα