ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Το θέατρο "μπαίνει" διαδικτυακά στο "Παπαγεωργίου" για να ψυχαγωγήσει τα νοσηλευόμενα παιδιά

Το θέατρο "μπαίνει" διαδικτυακά στο "Παπαγεωργίου" για να ψυχαγωγήσει τα νοσηλευόμενα παιδιά
SHUTTERSTOCK

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, ζωντανεύει στο διαδίκτυο για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, μέσα από την πολυσυζητημένη παράσταση με πρωταγωνιστή τον πλούσιο - τσιγκούνη Σκρουτζ.

Το θέατρο «μπαίνει» διαδικτυακά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά, που νοσηλεύονται στη Β΄ Κλινική Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ και τη Δ' Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, να παρακολουθήσουν μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου την παράσταση «Μία χριστουγεννιάτικη ιστορία».

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, ζωντανεύει στο διαδίκτυο μέσα από την πολυσυζητημένη παράσταση με πρωταγωνιστή τον πλούσιο αλλά και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ. Ο Σκρουτζ μισεί τη γιορτή των Χριστουγέννων και βιώνει μέσα σε μία νύχτα, μία φοβερή αποκάλυψη: Έπειτα από την "επίσκεψη" του νεκρού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, τον επισκέπτονται τρία Πνεύματα: το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος. Ο ήρωας, «αγγίζοντας» συναισθήματα που είχε ξεχάσει, πλημμυρίζει αγάπη και συμπόνια, μαθαίνοντας να γιορτάζει τα Χριστούγεννα, αλλά και κάθε ημέρα, όπως τους αξίζει.

Στον ρόλο του Εμπενίζερ Σκρουτζ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς και μαζί του 14μελής θίασος, γεμάτος ενέργεια, που ταξιδεύει τον θεατή στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τον μοναδικό λόγο του Ντίκενς.

Η παράσταση γίνεται διαθέσιμη μέσω της σελίδας https://page.inplayer.com/apriori/ .

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία, Θέατρο
SHARE: