Βρετανία: Ζευγάρι έφτιαξε παιγνίδι κι έγινε ανάρπαστο στο lockdown

Βρετανία: Ζευγάρι έφτιαξε παιγνίδι κι έγινε ανάρπαστο στο lockdown
facebook

Πάνω απο 180 χιλιάδες δολάρια κέρδισε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία. Το παιγνίδι ερωτήσεων που έφτιαξε πριν απο 4 χρόνια έγινε ανάρπαστο την περίοδο της καραντίνας.

«Πόσα λίτρα χρώματος χρειάστηκε για τη βαφή του Λευκού Οίκου;», «Κατά μέσο όρο, σε ποια ηλικία ένα παιδί φτάνει το μισό ύψος του ενήλικα;». Αυτές είναι μερικές απο τις ερωτήσεις που περιέχει το παιγνίδι “Shot In The Dark” που δημιούργησε ένα ζευγάρι απο τη Βρετανία.

Το παιγνίδι, που δημιουργήθηκε το 2016, έγινε ανάρπαστο την περίοδο της καραντίνας κάνοντας τον Grant και τη Jordanna Sanderson να κερδίσουν πάνω από 180 χιλιάδες δολάρια.

Το παιγνίδι  μοιάζει με το Tivial και μπορούν τα συμμετέχουν όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Η διαφορά είναι οτι το “Shot In The Dark” περιλαμβάνει τυχαίες ερωτήσεις (και όχι  όπως στο Trivial που μπορεί κάποιος να επιλέξει κατηγορία) για τις οποίες κανείς δεν θα ξέρει πραγματικά την απάντηση. Έτσι, όλοι οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν σωστά. Κερδίζει αυτός που θα μαντέψει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις.

Το ζευγάρι πουλούσε πέντε τεμάχια την ημέρα αλλά μετά το Lockdown οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν σε 200 τεμάχια την ημέρα. Ο Grant, ένας 30χρονος λογιστής, αποδίδει την επιτυχία στο Amazon, όπου λούλησαν το παιγνίδι.

Η αρχική ιδέα ήταν δική του, πριν απο τέσσερα χρόνια. Τα επόμενα δύο χρόνια τα πέρασε διατυπώνοντας ερωτήσεις, παρακολουθώντας τα γεγονότα και σημειώνοντάς τα όποτε έβλεπε κάτι ενδιαφέρον.

Η Jordanna 29 ετών, που εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο, βρήκε το όνομα του παιγνιδιού και άρχισαν να τυπώνουν τις ερωτήσεις σε κομμάτια χαρτιού. Αφού έφτιαξαν μερικά αντίτυπα, τα έδωσαν σε φίλους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τις ερωτήσεις τύπου «Πόση βότκα πίνει ο μέσος Ρώσος;».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version