To Disney κάνει και μας τους μπαμπάδες να κάτσουμε στον καναπέ

To Disney κάνει και μας τους μπαμπάδες να κάτσουμε στον καναπέ

Δεκαπέντε παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το Disney Junior Christmas Special Event και να συμμετέχουν σε μοναδικά workshops

Θυμάμαι η πρώτη φορά που πήγα σινεμά ήταν το 1992 για να δω Aladdin. Η δεύτερη ήταν το 1995 για να δω το Lion King και μπορώ να θυμηθώ πόσοι συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί μου έστειλαν ή έκαναν share το trailer του καινούργιου Lion King που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Όποιος δεν το παραδέχεται ότι ακόμα βλέπει Disney τότε λέει ψέμματα και το κατάλαβα πολύ καλά πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της 24MEDIA.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου βρέθηκα στο House Twenty Four το οποίο γέμισε χριστουγεννιάτικη μαγεία και μπόλικη χρυσόσκονη. Εκεί δεκαπέντε παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το Disney Junior Christmas Special Event και να συμμετέχουν σε μοναδικά workshops και εγώ κυκλοφορούσα ανάμεσά τους νιώθοντας όλο και περισσότερο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αφού έβαψαν τα μουτράκια τους, μετά άλλα πήγαν στην κουζίνα για να δημιουργήσουν μπισκότα με τα χέρια τους και άλλα για να ζωγραφίσουν τα στολίδια του σπιτιού μας. Και στα δύο μέτωπα έβλεπες παιδικά πρόσωπα γεμάτα χαμόγελο και ευχαρίστηση.

Στην κουζίνα τα μπισκότα συνάντησαν τις ζαχαρόπαστες και τις χρυσόσκονες πριν μπουν στο φούρνο, ενώ στο σαλόνι στο workshop στολιδιών στολίδια ζωγραφίζονταν και από τη μία είχαν το λογότυπο WIND VISION και από την άλλη έναν ήρωα DISNEY.

Όμως όταν τέλειωσαν όλα αυτά είχε έρθει η στιγμή που όλοι περίμεναν, μικροί και μεγάλοι. Μία ταινία Disney θα έπαιζε στην τηλεόραση και μόλις το ανακοινώσαμε έβλεπες όλα τα ζευγάρια μάτια να λάμπουν. Πίστεψέ με επικεντρώθηκα σε εκείνα των γονιών και αυτό που είδα ήταν η μεγάλη επιθυμία να νιώσουν ξανά παιδιά.

Και έτσι και έγινε. Τα φρέσκα και μοναδικά μπισκότα γέμισαν μυρωδιές τον χόρο, οι πορτοκαλάδες είχαν γεμίσει τα ποτήρια και από το κανάλι Disney Junior της WIND VISIONπέρασαν από τα μάτια μας o Σίμπα, ο Τιμόν, ο Πούμπα, ο Αλαντίν, ο Γουίνι και όλοι οι άλλοι ήρωες που μας έχουν μεγαλώσει. Εκείνη την στιγμή ρωτάω έναν πατέρα που στεκόμασταν δίπλα δίπλα “Βλέπεις κι εσύ ε;”, η απάντηση του ήταν “εννοείται!”. Άλλωστε είναι αδύνατον όταν αρχίζει να παίζει Disney στην τηλεόραση να μην κολλήσεις και να κάτσεις κι εσύ σαν μικρό παιδί να το παρακολουθήσεις.

Αυτή η ένοχη απόλαυση που όσες φορές κι αν έχεις δει μια ταινία Disney κολλάς και πάλι και την παρακολουθείς. Ειδικά αν είσαι μπαμπάς και έχεις αγκαλιά τα παιδιά σου τότε εκείνη η στιγμή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Είναι οι στιγμές που εσύ ξυπνάς μνήμες από όταν ήσουν μικρός και τα παιδιά σου χτίζουν τις δικές τους. Για αυτό τον λόγο ηWIND VISIONμέσα από τα κανάλια της Disney σαν δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές τέτοιες στιγμές όπως ακριβώς αυτές που ζήσαμε και εμείς στο Disney Junior Christmas Special Event.

Και ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι είχαμε συγκινηθεί με τον Σίμπα και βουρκώνουμε κάθε φορά που βλέπουμε την χαρακτηριστική σκηνή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πια σαν μπαμπάδες έχουμε δικαιολογία για να κάτσουμε και να το απολαύσουμε με τα παιδιά μας με την βοήθεια Wind Vision τα κανάλια της Disney.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα