Η απόφαση του ΣτΕ για ΕΡΤ μετά τη σύσκεψη των τριών

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Έλλη Στάη, συμμετείχε στο απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων του καναλιού.
Η Έλλη Στάη έκανε δίωρο απεργιακό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Κυριακής της Κυριακής 16 Ιουνίου 2013.  Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ΝΕΤ μετά το βράδυ της Τρίτης, οπότε και παρουσίασε το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Έλλη Στάη, συμμετείχε στο απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων του καναλιού. Η Έλλη Στάη έκανε δίωρο απεργιακό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Κυριακής της Κυριακής 16 Ιουνίου 2013. Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ΝΕΤ μετά το βράδυ της Τρίτης, οπότε και παρουσίασε το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών θα εκδοθεί πιθανότατα η απόφαση του ΣτΕ για το λουκέτο στην ΕΡΤ

Μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών και πιθανότατα την Τρίτη θα αποφασίσει ο πρόεδρος του ΣτΕ εάν υπάρχει ουσιαστική νομική βάση στην αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, ώστε να εκδώσει προσωρινή διαταγή για τη λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης μέχρι τη συζήτηση της κύριας προσφυγής.

Η διαδικασία συζήτησης της προσφυγής στο ΣτΕ είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:00 σήμερα Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει προσφύγει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ζητώντας να ακυρωθεί και να ανασταλεί η επίμαχη απόφαση για κατάργηση της ΕΡΤ, όπως και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από τον πρόεδρο με την οποία προσωρινά να αναστέλλει την εν λόγω απόφαση μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί του αιτήματος αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ κατατέθηκε στις 12 Ιουνίου 2013 στο ΣτΕ και προσδιορίστηκε από τον αρχαιότερο αντιπρόεδρο Σωτ. Ρίζο για να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου στις 27 Σεπτεμβρίου 2013 με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Κ. Κουσούλη.

SHARE:

24Media Network