Καλαμάτα: Συνελήφθη 53χρονος – Κατηγορείται για βιασμό της 6χρονης ανιψιάς του το 2014

Καλαμάτα: Συνελήφθη 53χρονος – Κατηγορείται για βιασμό της 6χρονης ανιψιάς του το 2014
φωτογραφία αρχείου Getty Images/iStockphoto

Μια 14χρονη, σήμερα, κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε εκπαιδευτικό της ότι στην ηλικία των 6 είχε βιαστεί από το θείο της. Ο 53χρονος συνελήφθη.

Απολογείται την Τρίτη το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Καλαμάτας, ένας 53χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής 25/3 στην Καλαμάτα και κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Πρόκειται σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, για συμβάν που είχε τελεστεί το 2014, με τον 53χρονο να φέρεται πως έχει κακοποιήσει σεξουαλικά την τότε 6χρονη ανιψιά του, κόρη του αδελφού του. Το κορίτσι ωστόσο, αποκάλυψε μόλις τις προηγούμενες ημέρες, σε εκπαιδευτικό του σχολείου της τι είχε συμβεί.

Μετά την αποκάλυψη του 14χρονου σήμερα κοριτσιού, ο 53χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον ανακριτή, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Καλαμάτας για τις πράξεις του, που φέρονται να έγιναν το 2014.

Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με την eleftheriaonline επίσης, η έφηβη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και τις περιγραφές του κοριτσιού, προέκυψαν ενδείξεις ενοχής του 53χρονου, που οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος και την αυθημερόν σύλληψή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα