Μητσοτάκης: "Το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος"

Παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάσε η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου. Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.
Παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάσε η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου. Παρασκευή 1 Νοεμβρίου. EUROKINISSI

Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην οποία έδωσε το παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνεδρίασε την Παρασκευή, παρουσία του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οργανωτική επιτροπή του 13ου Συνεδρίου.

Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος».

Η επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες, προσδιόρισε τις δύο θεματικές ενότητες του Συνεδρίου. H πρώτη θα έχει τίτλο «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον λαϊκισμό» και η δεύτερη τον τίτλο «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και ονόματα προτεινόμενων ομιλητών. Πρόθεση της επιτροπής είναι να προσκληθούν άνθρωποι με σημαντικό έργο από το χώρο της πολιτικής και την κοινωνία ευρύτερα, προκειμένου να εμπλουτιστεί ο συνεδριακός διάλογος.

Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπες βιωματικές δράσεις.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network