Το "ευχαριστώ" Μπακογιάννη σε Γερουλάνο - Ηλιόπουλο για τη συμπαράσταση μετά την επίθεση στο εκλογικό του κέντρο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης
Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Ο Κώστας Μπακογιάννης είδε τους δύο κυριότερους αντιπάλους του να επισκέφτονται το περίπτερο του συνδυασμού που δέχθηκε επίθεση και αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει.

Θερμές ευχαριστίες επεφύλαξε στους κκ Ηλιόπουλο και Γερουλάνο ο Παύλος Μπακογιάννης για το γεγονός ότι αμφότεροι επισκέφθηκαν το περίπτερο του συνδυασμού του μετά την επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη.

Αναλυτικά έγραψε στο facebook: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μίλησαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βανδαλισμός σε εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη

Ηλιόπουλος: Η Αθήνα δεν πρέπει να έχει γειτονιές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας

SHARE:

24Media Network