Ψινάκης: Ήμουν αποκλεισμένος την ώρα που καίγονταν όλα

Ψινάκης: Ήμουν αποκλεισμένος την ώρα που καίγονταν όλα
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης Eurokinissi

Ο δήμαρχος Μαραθώνα μίλησε στην εφημερίδα “Real News” δίνοντας απαντήσεις για το που βρισκόταν την ώρα της φωτιάς στο Μάτι, ενώ σημείωσε ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλει όλα στη φόρα.

Για τις κρίσιμες ώρες, την ώρα που η φωτιά στο Μάτι κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της μίλησε ο δήμαρχος Μαραθώνα. Ο κ. Ψινάκης σημείωσε ότι την ώρα την φωτιάς ήταν στο Δημαρχείο και προσπαθούσε να πλησιάσει. «Ήμουν στο Δημαρχείο. Την ώρα της φωτιάς προσπαθούσα να πλησιάσω, αλλά ήμουν αποκλεισμένος στη Μαραθώνος γιατί είχαν μπλοκάρει τις εισόδους» είπε μιλώντας στη Real News, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν έχει λείψει ούτε στιγμή από το κέντρο επιχειρήσεων που έχει στήσει.

Μάλιστα σημείωσε πως «όταν δουλεύεις μέρα – νύχτα, δεν έχεις το χρόνο, ούτε τη διάθεση να τρέχεις στα κανάλια και να κάνεις δηλώσεις», ενώ προσθέτει με νόημα ότι «κάποια στιγμή θα τα βγάλω όλα στη φόρα».

Παράλληλα διερωτάται. «Να έτρεχα να βγω στα κανάλια για να με δουν ότι είμαι εδώ και να παρατήσω τον συντονισμό; Δεν μπορούσα να μπω από τη Μαραθώνος, είχαν αποκλειστεί οι δρόμοι και έδινα εντολές μέσω τηλεφώνου» και κατέληξε λέγοντας ότι αυτή την ώρα «προέχει να τακτοποιήσω το δήμο. Να βρούμε τους νεκρούς και να δείξουμε σεβασμό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα