Πύργος: Άφαντος για 12η μέρα ο Θύμιος – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

Πύργος: Άφαντος για 12η μέρα ο Θύμιος – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

Αυξάνεται η ανησυχία για τον 39χρονο, ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής. Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα και προσήχθησαν δύο για την επίθεση έξω από το σπίτι του.

Άφαντος παραμένει για 12η μέρα ο Θύμιος Μπουγάς, η εξαφάνιση του οποίου, καθώς και οι λόγοι που την προκάλεσαν, έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο ενεργοποιώντας την ευαισθησία του κόσμου αλλά και την κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του.

Ο 39χρονος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, ενώ για τον Θύμιο έχει εκδοθεί και Silver Alert, καθώς, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται πως την Πρωτομαγιά ο Θύμιος είχε πέσει θύμα άγριου bullying από ανεγκέφαλους που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, όπως έδειξε και βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Ήδη, για το επεισόδιο, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση 11 ατόμων, ενώ δύο 18χρονοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πύργου.

Οι πινακίδες τους από τα οχήματά τους και τα πρόσωπά τους βρίσκονται στην διάθεση των Αρχών και έτσι η τοπική Ασφάλεια ταυτοποίησε χθες και προσήγαγε δύο 18χρονους που συμμετείχαν στο άθλιο περιστατικό. Εξετάστηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πύργου για να αποφασίσει αν θα τους ασκήσει διώξεις και για ποια συγκεκριμένα αδικήματα.

Αγωνία για τη ζωή του

Η συμπεριφορά που βιώνει στον τόπο του ο άνθρωπος αυτός από ανεγκέφαλους που ευθυμούν με τον πόνο του, ήταν ικανή φαίνεται για να τον κάνει να εξαφανιστεί και έκτοτε οι τοπικές Αρχές ψάχνουν να τον βρουν σε ακατοίκητα κτίρια και όπου αλλού τυχόν μπορεί να έχει βρει καταφύγιο με αρνητικά έως σήμερα αποτελέσματα και με υπαρκτούς φόβους για την ζωή του.

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να γλιτώνει τα σχόλια από τους ανεγκέφαλους, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη… αφού υπέστη άγριο «bullying» από μία ομάδα νεαρών που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, για να τον χλευάσουν, να τον βρίσουν και στο τέλος να τον διασύρουν με μία ψευδή είδηση στα social media, περί δήθεν τρελού με το πριόνι που σκορπά τον τρόμο. Όπως αποδείχτηκε, ο άνθρωπος κρατούσε απλά μια μαγκούρα και όχι πριόνια και τσεκούρια

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα