Ισόβια στην παπαδιά και τον εραστή της

Ισόβια στην παπαδιά και τον εραστή της

Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά η παπαδιά και ο 41χρονος εραστής της για τη δολοφονία ιερέα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στην Ηλεία. Η αλλαγή της κατάθεσης του εραστή της δεν άλλαξε την απόφαση

“Βαριά καμπάνα” έπεσε στην παπαδιά και τον 41χρονο εραστή της, οι οποίοι κατηγορούνταν για τη δολοφονία του ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ηλεία.

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου έκρινε την Τετάρτη (26/06) ένοχους και τους δύο χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και τους επέβαλε στην μεν παπαδιά ποινή ισόβιας κάθειρξης, στον δε εραστή της ισόβια κάθειρξη και τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Ο τελευταίος κατηγορούνταν επίσης για οπλοκατοχή, οπλοχρησία και ναρκωτικά.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή ο 41χρονος κατά την απολογία του είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς άλλαξε την κατάθεση του, τονίζοντας ότι η παπαδιά δεν έφταιγε σε τίποτα και πως ο ίδιος είχε σκοτώσει, πάνω στη ζήλια του,τον ιερέα χωρίς τη συμμετοχή της.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο ιερέας επέστρεφε με τη σύζυγο του από τη Ζαχάρω, όπου είχε κάνει ανάληψη μετρητών και κάποια στιγμή ενώ κινούνταν στην Εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας, έκανε στάση όταν η σύζυγος του προφασίστηκε προσωπική της ανάγκη. Όταν επέστρεψε τον βρήκε πυροβολημένο, να κείτεται νεκρός.

Η ίδια υποστήριξε ότι άγνωστοι με μηχανή τον σκότωσαν με σκοπό να τον ληστέψουν αλλά η εκδοχή της καταρρίφθηκε στη συνέχεια, όταν αποκαλύφθηκε η ερωτική σχέση της με τον 41χρονο. 

Πληροφορίες από patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα