Ιταλός συνταξιούχος αξιωματικός απείλησε με όπλο διαδηλωτές στην Πάτρα

Ιταλός συνταξιούχος αξιωματικός απείλησε με όπλο διαδηλωτές στην Πάτρα

Ιταλός συνταξιούχος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έβγαλε όπλο και απείλησε διαδηλωτές στην Πάτρα, όταν μολότοφ έπεσε κοντά στο αυτοκίνητο του. Ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε για την εγκυμονούσα σύζυγο του (vids)

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας θα οδηγηθεί ο 38χρονος Ιταλός συνταξιούχος αξιωματικός του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού (βαθμό Πλωτάρχη), ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09) απείλησε με όπλο διαδηλωτές.

Το περιστατικό συνέβη όταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έριξαν μολότοφ προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Μία βόμβα έσκασε δίπλα στο αυτοκίνητο του Ιταλού, το οποίο εκείνη τη στιγμή είχε εγκλωβιστεί στο σημείο λόγω πορείας που πραγματοποιούνταν.

Ο 38χρονος βγήκε από το όχημα του, κρατώντας ένα όπλο τύπου Glock 19 και το έστρεψε εναντίον των διαδηλωτών, φωνάζοντας τους να μην πλησιάσουν. Στη συνέχεια μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε, για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα. Στην κατοχή του βρέθηκε εκτός από το όπλο, ένας γεμιστήρας πιστολιού με 14 φυσίγγια.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ό,τι έκανε το έκανε από φόβο, καθώς στο αυτοκίνητο επέβαινε η εγκυμονούσα σύζυγος του. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή.

Πληροφορίες από patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα