25η Μαρτίου: Με καλό καιρό η παρέλαση – Εξασθένηση ανέμων στο Αιγαίο

25η Μαρτίου: Με καλό καιρό η παρέλαση – Εξασθένηση ανέμων στο Αιγαίο

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου.

Με  λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου, στη χώρα μας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και οι βοριάδες θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση.

 

 

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι  στα Βόρεια Βαλκάνια υπάρχει ένα βαρομετρικό υψηλό το οποίο συνδυάζεται με το βαρομετρικό χαμηλό στην Ανατολική Μεσόγειο και προκαλεί τους ισχυρούς βοριάδες στη περιοχή μας. Κατά τα άλλα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και η θερμοκρασία: θα έχει μέγιστη τιμή τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου .

 

 

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.  Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και αργότερα νοτιοανατολικοί 3 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 25 Μαρτίου 1998 είχαμε ισχυρούς καταβάτες ανέμους στα Γιάννενα που οδήγησαν στην ματαίωση της παρέλασης , ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν σπίτια κυρίως στη παραλίμνια περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα