ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Ήλιος με σύννεφα στην Αθήνα

Καιρός: Αλλαγή από το μεσημέρι της Κυριακής με βροχές

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και άνεμοι εως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι και μετά άστατος καιρός στα νότια με τοπικές βροχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος πετάει χαρταετό στο λόφο του Φιλοπάππου στην Αθήνα την Καθ. Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Καιρός: Καθαρά Δευτέρα με βροχές και μποφόρ

Βελτιωμένος καιρός το Σάββατο. Ξαναέρχονται βροχές από το μεσημέρι της Κυριακής στα νότια και την Καθαρά Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές. Αναλυτικά πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ήλιος στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Καιρός: Βελτιωμένος Παρασκευή και Σάββατο με άνοδο της θερμοκρασίας

Ξαναέρχονται βροχές από το μεσημέρι της Κυριακής στα νότια και τη Καθαρά Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές. Η πρόγνωση του καιρού από το διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Βροχερή μέρα - Πλατεία Νέας Σμύρνης

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός στην Αργολίδα

Καιρός: Γενικά αίθριος την Παρασκευή

Τοπικές νεφώσεις στα νότια και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο. Θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.