ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Στις παραλίες ο κόσμος λόγω καύσωνα

Καιρός: Συνεχίζεται ο καύσωνας - Μέχρι 42 βαθμούς το Σάββατο

Τοπικά 40 με 42 βαθμούς Κελσίου έως και το Σάββατο. Από την Κυριακή μικρή υποχώρηση της ζέστης στα βόρεια και τη Δευτέρα στην υπόλοιπη χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στην παραλία του Αλίμου (Φωτογραφία αρχείου)

Έκτακτο δελτίο καιρού: Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 41 βαθμούς

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή η χώρα θα βρίσκεται σε κλοιό καύσωνα με το θερμόμετρο να κυμαίνεται απο 38 έως 41 βαθμούς ενώ σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι υψηλότερη.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ευνοϊκός για τους εκδρομείς του τριημέρου - Καλές θάλασσες στα πελάγη

Ο καιρός ευνοϊκός για τους εκδρομείς του τριημέρου. Παρότι θα διατηρηθεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη. Καλές θάλασσες στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Αστάθεια στα ηπειρωτικά - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Θα διατηρηθεί η αστάθεια στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Αστάθεια σε ηπειρωτικά, Αιγαίο και Κρήτη - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Διατηρείται αστάθεια στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός με νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Έντονα φαινόμενα στα βορειοανατολικά - Θερμοκρασία κάτω από τα κανονικά επίπεδα 

Το πρωί στα βορειοανατολικά πιθανόν έντονα φαινόμενα αλλά στα υπόλοιπα υποχωρεί η αστάθεια. Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Έντονη αστάθεια

Καιρός: Υποχωρεί η αστάθεια

Θα διατηρηθεί τοπικά σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.