Αρκετή ζέστη στα ηπειρωτικά την Κυριακή

Αρκετή ζέστη στα ηπειρωτικά την Κυριακή
Η παραλία της Γλυφάδας Eurokinissi

Περιορισμένη αστάθεια στα βορειοανατολικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου 
  • Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας στα βορειοανατολικά   
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και στα νότια τοπικά τα 5-6 μποφόρ

 

Σήμερα Κυριακή στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 35 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη  Θεσσαλονίκη  παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα 

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν .  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις  14/6/2016 ένας ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε 20 οικίες στη Ξάνθη. Πλημμύρες στον νομό Ροδόπης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα