Διατηρείται ο βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές σχεδόν όλη την εβδομάδα

Διατηρείται ο βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές σχεδόν όλη την εβδομάδα
Ήλιος στην Αθήνα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους μέτριους στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά 4 με 5 περίπου βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3, στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα