Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Event organized by To Potami (The River) party, at Zappeion Hall, in Athens, on Nov. 28, 2016 /   :    . ;    ,  ,  28 , 2016
Event organized by To Potami (The River) party, at Zappeion Hall, in Athens, on Nov. 28, 2016 / : . ; , , 28 , 2016 THEODORE MANOLOPOULOS / SOOC

Ποιες περιοχές θα πληγούν από την ξαφνική επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία αναμένεται να είναι η μεταβολή του καιρού, η οποία θα ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής από την δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα και θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Η μεταβολή αυτή θα περιλαμβάνει βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

1. Τη νύχτα της Κυριακής το βόρειο ιόνιο (κυρίως η Κέρκυρα) και πιθανόν οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου.

2. Αύριο, Δευτέρα, το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα, προς το μεσημέρι, η δυτική Πελοπόννησος και η δυτική στερεά. Προς το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.

3.Την Τρίτη(26-9-17), κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια και, πιθανόν, η κεντρική Μακεδονία και η ανατολική Θεσσαλία.

Η σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων θα ξεκινήσει από τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

Φωτογραφία:Sooc

SHARE:

24Media Network