Εντείνεται η αστάθεια από τα βόρεια- Πτώση θερμοκρασίας

Εντείνεται η αστάθεια από τα βόρεια- Πτώση θερμοκρασίας
Σύννεφα πάνω από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Άστατος καιρός με σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αστάθεια σε όλα τα βόρεια και τη Δευτέρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα πέσει , αλλά παρόλα αυτά θα είναι κανονική για την εποχή.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-6 και στα νότια τοπικά τα 6-7 μποφόρ 

 

Σήμερα, Κυριακή 21/6, στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βορειοανατολικά και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα δυτικά και τα νότια 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 30 με 33 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις με πιθανούς όμβρους στα βόρεια

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός στη Θεσσαλονίκη 

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις  21/6/ 2015 είχαμε πλημμύρες σε Θεσ/νίκη και Λαμία , ενώ το 2016 η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40°C στη νότια Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα