Επιδείνωση του καιρού από Τρίτη – Σημαντική πτώση θερμοκρασίας και χιόνια

Επιδείνωση του καιρού από Τρίτη – Σημαντική πτώση θερμοκρασίας και χιόνια
Κρύο στην Αθήνα Eurokinissi

Την Τετάρτη θα έχουμε κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές καταιγίδες στα θαλασσιά τμήματα και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Τη Δευτέρα στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε τοπικές βροχές και οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 και τοπικά 5 με 6 μπ . Η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο.

Την Τρίτη βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , ενώ θα χιονίσει στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 7 μπ στα πελάγη και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα βόρεια Την Τετάρτη θα έχουμε κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές καταιγίδες στα θαλασσιά τμήματα και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά . Οι άνεμοι τυπικά θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει κατά 7 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη θα έχουμε κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές καταιγίδες στα θαλασσιά τμήματα και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι τυπικά θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει κατά 7 με 8 βαθμούς Κελσίου

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα