Εξασθένηση του μελτεμιού και θερμόμετρο στους 36 βαθμούς

Εξασθένηση του μελτεμιού και θερμόμετρο στους 36 βαθμούς
Τουρίστες στην παραλία του Μούρου στην Αμοργό Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι .
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα εξασθενήσουν και στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. καιρός, με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 32 , στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 35 και 34 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.


Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 7/9/2006 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Ηγουμενίτσα. Το 2007 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στη Πίνδο άνω των 1900μ. Το 2014 είχαμε πλημμύρες σε Κοζάνη και Χαλκιδική, δύο υδροσίφωνες στο Λαύριο, ένας ακόμη στην Άνδρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα