Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ και μόνο στα νότια θα φτάσουν τοπικά τα 5 μποφόρ.


Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια βαθμιαία 5-6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 με 35 και στη Θράκη τοπικά 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36 με 37 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 33 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 36 και 35 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα προς την Παρασκευή θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 3/9/2005 εμφανίστηκε υδροσίφωνας στις ανατολικές ακτές τουνΠηλίου. Το 2014 είχαμε επίσης δύο υδροσίφωνες στην Ιθάκη, πλημμύρες σε Καβάλα, Ξάνθηνκαι Νέα Καλλικράτεια. Πτώσεις δέντρων από ισχυρούς ανέμους στην Ορεστιάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα