Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές και άνοδος θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές και άνοδος θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια στην Αθήνα Eurokinissi

Περιορισμένη αστάθεια στα βορειοανατολικά - Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 33 βαθμούς Κελσίου

• Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας στα βορειοανατολικά

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 33 και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 13/6/1969 είχαμε 40°C στο Ηράκλειο και το 2007 ισχυρές καταιγίδες στα βόρεια και τα κεντρικά. Το 2016 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στην Ήπειρο (Τύρια: 110mm υετού).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα